promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Aladdin főszereplője a kutyának se kell
Borítókép:  Disney
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem mindig kifizetődő menő blockbusterben szerepelni – Mena Massoud-ot nem keresi senki.

A Disney továbbra is viszi előre a projektjét, vagyis, hogy minden klasszikusát elkezdi feldolgozni előszereplős változatban. Nemsokára érkezik majd a Mulan, aminek a teljes előzetese elég bizalomgerjesztő, bár állítólag el is sóztak rá 300 milliót.

 

A stúdió az elején nagyon félt az Aladdin bukásától, de végül át tudta lépni az egymilliárd dolláros bevételt, méghozzá 50 millióval, ami elég szép szám. Hiába a nagy siker, a főszereplőt, vagyis az Aladdint alakító Mena Massoud-ot nem hívják azóta sehova. Úgy néz, hogy ki jelenleg abban bízhat, hogy elkészítik a második részt, ami egyáltalán nincs kizárva.

 

Massoud a The Daily Beast-nek panaszkodott kicsit, hogy még csak 28 éves, de egyetlen meghallgatása sem volt, és kritizálta Hollywoodot is, ahol szerinte a bőrszín továbbra is meghatározó:

„Biztosan azt hiszik, hogy milliókat keresek, és egy csomó ajánlatom van. Ez sajnos nincs így. Amióta az Aladdint bemutatták, egyetlen meghallgatáson sem voltam. Rendben, a film elérte az egymilliárdos bevételt, de én kaphatnék legalább egy meghallgatást? Nem azt várom el, hogy én legyek az új Batman, csak azt, hogy számoljanak velem. Mindig kérdezik, hogyan járultam hozzá a film sikeréhez, de hát az a nagy igazság, hogy sehogy.”

Massoud pár sorozatban játszhatott mostanság, de komoly megkeresése nincs. Valaki adjon neki egy szerepet, mert bizonyítani szeretne. A sztereotípiákat elkerülve nem terroristát szeretne játszani.  

Amúgy pozitív példának ott van a muszlim származású Riz Ahmed, aki bizony megmászta a szamárlétrát, és az HBO-os Aznap éjjel óta sikeres és keresett színész. Bár vele is történnek érdekes dolgok: például áprilisban azért nem tudott részt venni a Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet chicagói közönségtalálkozóján, mert a származása miatt nem akarták felengedni a repülőre. Ő már csak annyit tudott tenni, hogy tréfásan odaszúrt:

„Mindig ez van, már 15 éve csinálják ezt velem a reptereken.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás