promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett az élőszereplős Mulan teljes előzetese
Borítókép:  null
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A kedvcsináló trailer után begördült a Mulan pörgős teljes előzetese.

A Disney nem áll le az előszereplős feldolgozásokkal, és a következő nagy dobásuk a Mulan remake-je lesz. A klasszikus rajzfilm 1998-ban látott napvilágot, és nagy klasszikussá nőtte ki magát, persze már a kínai alaptörténet is jól össze volt rakva.

Ugyebár a birodalmat hódítók fenyegetik, így az uralkodó elrendeli, hogy minden család adjon egy férfit a védelemhez. Hua Mulan azért álcázza magát férfinak, hogy gyengélkedő apjának ne kelljen csatába vonulnia, ahonnan valószínűleg már nem tudna visszatérni. (Fiúgyermek híján csak ő maradt volna.) Ezzel megkezdődik a kalandos történet, amit nevezhetünk remake-nek, de kicsit rebootnak is.

A Disney úgy néz ki egy nagyon komoly akciókkal teli kalandfilmet akar elénk tenni. Kikukáztak belőle például a dalokat, amitől mondjuk sokan épp a falra szoktak mászni, és a Mushut, a sárkányt is, aki az eredeti rajzfilmben Mulan segítője volt.

Szóval komolykodunk, amit a költségvetés is tükröz, mivel nagyjából 300 millió dollárt szórtak el az élőszereplős feldolgozásra.

A teljes előzetes után szintén van egy kis negatív zúgolódás a közönség részéről, de Az oroszlánkirálynál is volt, aztán csak hozott 1 milliárd 650 millió dollárt a konyhára. Mondjuk az egy CGI borzalom volt, míg a Mulan szerintem a kritikusok körében is jól sülhet el.

Jövőre kiderül: a Mulan 2020. március 26-án debütál nálunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás