promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mennyire volt nálunk népszerű Az aszfalt királyai?
Borítókép:  Merrick Morton - 20th Century Fox
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Christian Bale és Matt Damon kocsikázására voltak kíváncsiak a legtöbben a magyar mozikban.

Az amerikai mozikban is Az aszfalt királyaira voltak a legtöbben kíváncsiak, de hát ez is volt az egyetlen értelmes premier a sok közül. A történet Carroll Shelby és brit sofőrje, Ken Miles igaz történetét mutatja be, akik a Ford GT40-el próbálják megszorongatni a domináns Ferrari versenycsapatot a Le Mans-i 24 órás autóversenyen.

 

Az aszfalt királyai 31 millió dollárral tudott nyitni a tengerentúlon, világbevételben pedig 52,4 milliót tett le az asztalra. Itthon 60 ezer 218 ember ült be rá, ami igen szép szám.

Ettől függetlenül még mindig karácsonyi hangulatban vagyunk, mivel a Múlt karácsony iránt egyáltalán nem csillapodott a lelkesedés. Ezüstérmes 34 ezer 285 nézővel. Az ezelőtti héten sem voltak rajta kevesebben, csak akkor első tudott lenni a 35 ezer mozizóval. Az persze sokat dob rajta, hogy a Trónok harcás Emilia Clarke a főszereplő, az ő neve jelenleg mindenhol aranyat ér. Az alkotás amúgy 35 milliónál tart, ami karácsonyi filmtől novemberben nagyon szép szám.

 

A Joker és a Midway helyet cseréltek. Annyira nem tudja felcsigázni a közönséget a hollywoodi égi csatározás, hogy Todd Phillips és Joaquin Phoenix visszavette a bronzérmet. A Joker amúgy ezen a hétvégén lépte át az egymilliárd dolláros bevételt.

 

A Jetikölyök maradt ötödik, míg a Terminator: Sötét végzet a másodikról csúszott vissza a hatodik helyre. Erre már csak 10 ezer ember ült be, de legalább átlépte a 100 ezres nézőszámot. Amerikában bukta az egész, ott már a top 10-ből is kiesett.

 

A top 10 további versenyzői így jönnek sorban: Álom doktor, Drakulics elvtárs, Halálod appja, Demóna: A sötétség úrnője.

A Charlie angyalai itthon még nem tudott bukni úgy, mint Amerikában, mivel nálunk csak november 28-án mutatják be.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás