promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szinte senkit nem érdekelt az új Charlie angyalai
Borítókép:  Merie Weismiller Wallace/Sony
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csak Az aszfalt királyai tudott elfogadható bevételeket hozni Amerikában.

Száguldás, Ford, szerelem: Christian Bale és Matt Damon friss alkotása, Az aszfalt királyai tudta bevonzani az embereket az amerikai mozikba. A történet Carroll Shelby és brit sofőrje, Ken Miles igaz történetét mutatja be, akik a Ford GT40-el próbálják megszorongatni a domináns Ferrari versenycsapatot a Le Mans-i 24 órás autóversenyen. A kritikusok többsége és a közönség is elégedett a filmmel, amitől azért is vártak sokat, mivel a Logan – Farkast rendező James Mangold vitte vászonra Jez Butterworth, John-Henry Butterworth és Jason Keller forgatókönyvéből.

 

Az aszfalt királyai 31 millió dollárral tudott nyitni, világbevételben pedig 52,4 milliót tett le az asztalra.

Innentől jön a fekete leves, mert a többi alkotás mind 10 millió alatt teljesített. A Midway mindössze 8,8 millióval ezüstérmes, és bár 64 millión áll világszinten, ez nem jó teljesítmény, főleg azt nézve, hogy 100 millióból rakták össze. Ugyebár ez már második hete megy. Az embereket úgy néz ki abszolút nem érdekli már a hollywoodi égi csatározás. A Pearl Harbor óta csak eltelt 18 év, és a nézőket nem csigázza fel ez a műfaj.

 

Az új Charlie angyalai szekerét próbálta tolni pár neves kritikus, de a nézőket képtelenség átverni. Azért a Joseph McGinty Nichol (McG) féle változat hiába volt egy közepes film, de olyan erő lapult benne, hogy sokaknak mai napig a kedvence. Cameron Diaz, Lucy Liu és Drew Barrymore nyugdíjba vonult, helyettük Kristen Stewart, Naomi Scott és Ella Balinska érkezett – valószínűleg, hogy túl korán. Nem is tűnik úgy, hogy bármennyi üde színfolt lenne a karaktereikben.

 

Csúfosan 8,6 millióval nyitott a film, amire 48 milliót költöttek. A világ bevételek ezen biztos fognak kozmetikázni, de mindenki érzi, hogy ez egy teljesen szükségtelen alkotás. Nálunk november 28-ától lehet esélyt adni neki.

A többi film súlyosan visszaesett, de hát ez látszik a bevételeken. A top 10-ből a Joker lehet magára a legbüszkébb, mivel hétvégén átlépte az egymilliárd dolláros bevételt.

 

A top 10 további versenyzői így jönnek sorban: Ne játssz a tűzzel, Múlt karácsony, Álom doktor, The Good Liar, Joker, Demóna: A sötétség úrnője, Harriet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás