promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem döngölik földbe a kritikusok az új Charlie angyalai filmet
Borítókép:  Chiabella James/CTMG/Sony
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Persze a kezdeti szakértések mindig kicsit hízelgőek.

Cameron Diaz, Lucy Liu és Drew Barrymore Charlie angyalaiként nyugdíjba vonult, és jön helyettük Kristen Stewart, Naomi Scott és Ella Balinska. A filmet Elizabeth Banks gondolta újra, aki szerepet is vállalt az alkotásban Bosleyként, és mellette még lesz két darab Bosley, akit Patrick Stewart és Djimon Hounsou alakít majd. Ez is kicsit érthetetlen, de mindegy.

Engem sem az első sem a második előzetes nem igazán győzött meg. Banks lehet több nőiességet vitt bele az alkotásba, de az akciók száraznak tűnnek, és a friss hármas is olyan, mintha csak lógna a levegőben. Azért a Joseph McGinty Nichol (McG) féle Charlie angyalai hiába volt egy közepes film, de olyan erő lapult benne, hogy sokaknak mai napig a kedvence.

A kezdeti kritikákban vannak nagyon hízelgőek, például a Collider-ös Perri Nemiroff, vagy a Forbes-os Scott Mendelson is megemlíti, hogy egy remek akció-vígjátékot kapunk, bár utóbbi azért hozzáteszi, hogy benne van a ponyva hatás.

David Ehrlich, az IndieWire kritikusa is úgy látja, hogy senki sem kért új Charlie angyalai filmet, de még is legszívesebben többet akarna belőle az ember. A meglepetés az, hogy senki sem említi, hogy az alkotás unalmas lenne, pedig már az előzetes is az.

A kezdeti kritikákkal mindig vigyázni kell, mert olykor direkt hízelgőek, hogy ne olvassanak be nagyon a filmnek. Igen, ebben néha szerepe van az újság és a stúdió közötti kapcsolatnak.

A CNN-es Brian Lowry azonban elég rendesen megmondta a véleményét:

„A Charlie angyalai annyira szórakoztató, hogy elnézzük a létezését, annyira azonban már nem, hogy azt érezzük, indokolt volt megcsinálni ezt a reboot-ot, amit senki nem kért.”

Szerinte Banks feminista vonalat hoz, és a színészek is jók, de ahhoz már kevés az egész, hogy szárnyaljon.

Ezekből a véleményekből annyit lehet leszűrni, hogy egy közepes minőségű akció-vígjátékot kapunk, ami egyszer nézhető, de utána abszolút a felejthető kategóriába fog kerülni.

A film Amerikában már most premieres lesz, nálunk azonban a magyar forgalmazó eltolta november 28-ra a bemutatót.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás