promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Martin Scorsese lett volna a Joker film egyik producere
Borítókép:  Warner Bros.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ez azért is érdekes, mivel a kultikus rendező erősen beszólt a Marvel-filmeknek.

Az biztos, hogy Scorsesehez sokkal közelebb áll a DC univerzuma, mint a Marvelé. Megjegyezte persze, hogy utóbbi más művészeti ágat képvisel, és tudja, hogy sok tehetséges ember munkája kell hozzájuk, de ezek inkább csak vidámparkok. Aztán jött Keresztapa trilógia kultikus alkotója, Francis Ford Coppola, aki gyalázatosnak, tükörfordításban megvetendőnek tartotta a Marvel-moziverumot, míg nem a Diseny vezetője, Bob Iger is beszállt a vitába, de hát csak leégette magát.

 [[cikk1]]

 

Visszatérve Scorsesere, neki alapból nincs baja a képregényfilmekkel, sőt, a Jokernek még a producere is lett volna, de ezt nem tudta vállalni Az ír forgatása miatt, na meg személyes okokból sem.

Hozzátette, hogy a Joker sem az ő világa teljesen, de itt nem a művészet egyik rossz formájával állunk szemben. Meg is erősítette, hogy ez nagyon is különbözik a szuperhősfilmek többségétől.

Attól még, hogy Scorsese nem lett a producere a filmnek,Todd Phillips elküldte a forgatókönyvet neki, és telefonon rengeteget diskuráltak róla. A kultikus rendező kicsit azért önmagát is viszontláthatta benne, mivel A komédia királyából, és a Taxisofőrből is vannak benne utalások. Milyen meglepő, hogy mind a kettőnek Robert de Niro a főszereplője.

A Joker a bevétele miatt most sokat segíthet feltámasztani a komoly, felnőtteknek szóló képregényfilmeket. Reméljük bejön!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás