promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nálunk nagyon kevesen voltak kíváncsiak A szörnyek királyára
Borítókép:  Daniel McFadden - Warner Bros. Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Godzilla II. Magyarországon valamiért nem akarta hozni azt a nézőszámot, amit elvártak tőle.

A Godzilla II. – A szörnyek királya Amerikában az első helyre tudott beesni49 millió dolláros nyereséggel, világszinten pedig 179-et tudott összekaparni. Ehhez mi nem raktunk hozzá túl sokat, mivel 21 186 néző ült be rá, ami 35,5 millió forinttal toldotta meg a bevételét. Az egyik barátomat ki is faggattam a premier után, aki azt mondta, hogy körülbelül 10-en ültek a moziban, amikor ő volt. A véleménye pedig egy az egyben megegyezik a kritikánkkal.

Nálunk a Godzilla volt az ezüstérmes, míg az Aladdin 46 667 nézővel erősen tartotta meg az első helyét, és már csaknem 131 ezer ember volt kíváncsi az előszereplős Disney filmre. Féltek a stúdiónál, hogy az Aladdin nem fogja tudni hozni a számokat, de összbevételben már 446 millió dollárnál tart.

A bronzérmes a Csaló csajok lett 16 525 nézővel. Hihetetlen, de ez nagyon jól pörög nálunk, már majdnem 200 ezren beültek megnézni.

A Mami című pszicho-thriller nálunk is premieres volt, akárcsak Amerikában, ott negyedik, míg itthon ötödik lett. Hazánkban a John Wick 3., míg a tengerentúlon a friss premieres Rocketman előzte meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás