promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Godzilla II. a mozikban is király
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindent letaroltak az újoncok, most már tényleg visszaesett a Bosszúállók: Végjáték.

Nem mondom, hogy a Godzilla II. – A szörnyek királya nagyon erősen nyitott, de ettől még meg tudta szerezni az első helyet. Amerikában 49 milliót dollárt szedett össze, míg világszinten 179-et. A kritikánkban szépen összefoglaltuk, hogy kiknek is ajánljuk a filmet, de röviden szólva azoknak, akiket nem zavar a kidolgozatlan sztori, és a látványtól a székben akarnak maradni.

Az Aladdin haladt szépen tovább a megkezdett úton. A Disney az elején féltette kicsit az új élőszereplős filmjét, de úgy látszik nem kell. Most hétvégén is 42,3 millió dollárt hozott Amerikában, szóval majdnem annyit, mint a friss premieres Godzilla, világ összbevételben meg már 445,9 milliónál tart.

Megérkezett a Rocketman is, ami ilyen debütáló alkotások mellett is bronzérmes a premierjével. A Sir Elton John életét feldolgozó filmnek szintén jósolnak olyan jövőt, mint a Bohém Rapszódiának, vagyis nagyon sok nézőre számítanak a készítők. Most 25 millióval indult meg Amerikában, világszinten pedig 56,2 millió dollárt szedett össze.

A Mami című pszicho-thriller is begördült a negyedik helyre a premierjével, 18,3 milliós nyitánnyal. Összbevételben még csak 21,1 milliónál tart, de hát lesz ez még jobb is, ráadásul Octavia Spencer elborulását mindössze 5 millióból rakták össze.

A két régi nagymenő visszacsúszott: a John Wick: 3. felvonás – Parabellum az ötödik, míg a Bosszúállók: Végjáték már csak hatodik. Nagy kérdés, hogy mennyire tudta a Végjáték megközelíteni a világ legtöbb bevételt hozó filmjét, az Avatart, ami 2 milliárd 788 milliónál állt meg.

Nos, a Végjáték 2 milliárd 713 milliónál tart jelenleg, de nagyon nincs már érdeklődés körülötte. Ha be is fogja érni James Cameron filmjét, akkor az csak nagyon nyögvenyelősen fog sikerülni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás