promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elindították az orosz atomrakétákat, majdnem kitört a III. világháború az UFO-k miatt
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az orosz-ukrán feszültséget tovább súlyosbította az a kozmikus fiaskó, amely a világűrből érkezhetett és ez majdnem egy nukleáris, mindent elsöprő háborúhoz vezetett.

Történelmünk során számtalan olyan beszámoló érkezett, amelyek azonosítatlan repülő tárgyakat írtak le katonai létesítmények felett. Az ufókutatók nagy százaléka pedig tényként kezeli azt az álláspontot, hogy a világűrből érkező lények azért érkeznek hozzánk, mert technológiai fejlettségünk eljutott arra szintre, amikor is nem csak saját magunkra vagyunk veszélyesek a nukleáris fegyvereink által, hanem az egész univerzumra is. Ez a gondolatmenet még logikus is lehet, ha azokat az eseteket vesszük górcső alá, amikor is nukleáris tölteteket őrző, katonai létesítmények közelében jelentek meg UFO-k, teljesen megzavarva az irányítási rendszert. Ez több alkalommal egy hajszál híján ki is robbantotta a III. világháborút.

A jpost.com arról számolt be a napokban alátámasztva ezt az állítást, hogy esküdt tanúvallomások szerint több forrásból is megerősíthetik a tragédia majdnem megtörténtét, ugyanis orosz katonák is több alkalommal lőttek UFO-ra, amelyek bázisuk felett keringtek, a fizika törvényeinek ellentmondó manőverekkel.

Ráadásul folyamatosan érkeznek olyan beszámolók is, amelyek azt állítják, hogy az orosz-ukrán konfliktus kezdete óra egyre több a megmagyarázhatatlan égi jelenség, amik nem köthetők egyetlen katonai akcióhoz egyik oldalról sem.

További kérdéseket generál továbbá az is, hogy ezek az azonosítatlan repülő járművek miért pont az atomtöltetekkel megrakott rakétabázisoknál tűnnek fel a leggyakrabban?

Borisz Szokolov ezredes beszámolója is megdöbbentő, aki elmondta, hogy eddig 45 olyan incidensről van tudomása, amikor is orosz vadászgépek ütköztek össze UFO-kkal és a velük folytatott harcokban két pilóta vesztette életét. Az egyik legmegdöbbentőbb incidens pedig egy olyan orosz bázison történt Ukrajnában, amiről George Knapp amerikai újságírónak Szokolov ezredes eképp nyilatkozott:

„UFO-k jelentek meg a bázis felett, elképesztő manővereket hajtottak végre a döbbent szemtanúk előtt, majd valahogy átvették az irányítást az indítórendszer felett. A rakéták az Egyesült Államokra irányultak, és azokat hirtelen fellőtték. Valahogy beírták a kilövésvezérlő kódokat, és a bázis nem volt képes arra, hogy megállítsuk azt, ami elindíthatta volna a III. világháborút. Aztán ugyanilyen hirtelen eltűntek az UFO-k, és leállt a kilövés-vezérlő rendszer is. Ezután az incidens után az orosz védelmi minisztérium kiadott egy parancsot az UFO-k számára, ami szerint békén kell hagyni őket, mert "hihetetlen megtorló képességekkel rendelkezhetnek”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás