promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kitálalt az ufókról a NASA szakértője, nincs több titkolózás
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Döbbenetes dolgokat állít a szakember, mindenkit sokkolt a kijelentéseivel.

Régen még szinte őrültnek nézték az embert, ha azt állította, hogy hisz az űrlényekben, de manapság annyi megmagyarázhatatlan ufó-észlelés történik, hogy sokan elgondolkodtak azon, vajon tényleg léteznek-e földönkívüliek. A szakértők egyetértenek abban, hogy szinte lehetetlenség, hogy csak a Földön legyen értelmes élet az egész világűrben, most pedig olyasmit állított a NASA egyik szakembere, ami egyenesen sokkolta az embereket.

Dr. Michelle Thaller a Goddard Űrközpont egyik kutatója, aki mondhatjuk, hogy eléggé otthon van az űrlény témában. Nemrég megkérdezték őt a földönkívüliekről, illetve arról, hogy szerinte van-e élet a Földön kívül máshol is a Naprendszerben, ő pedig olyan dolgokat mondott, amiktől leesett az emberek álla, hiszen ritka, hogy a NASA szakértője ilyen dolgokat állítson, főleg a nyilvánosság előtt.

Dr. Michelle Thaller teljesen biztos benne, hogy léteznek földönkívüliek, ráadásul úgy véli, hogy már itt vannak a Naprendszerben – és azt is elárulta, hogy szerinte hol.

A szakember szerint már csak idő kérdése, hogy bizonyossá váljon az űrlények létezése, akik elvileg a Vénuszon vannak. Ezt arra alapozza Dr. Michelle Thaller, hogy olyan dolgokat találtak a bolygó légkörében, amiket minden bizonnyal egy baktérium okozhat, ez pedig egyértelműen jelezheti azt, hogy van ott élet – de persze még több vizsgálat kell ahhoz, hogy ezt biztosan ki lehessen jelenteni.

A szakértő is csak óvatosan akart fogalmazni ezzel kapcsolatban, de valószínűleg túl izgatott volt ahhoz, hogy magában tartsa. A szavai elég nagy visszhangot keltettek nem csupán a szakmai körökben, hanem a világsajtóban is, így most minden tekintet a Vénuszra szegeződik, hátha igaznak bizonyul az, amit Dr. Michelle Thaller mondott, és tényleg van ott akár értelmes idegen élet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás