promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ufót találtak a Google térképen? Döbbenetes videó került ki az internetre
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez lenne a bizonyíték a földönkívüliek létezésére?

Mostanában egyre többször előkerül a téma, hogy vajon van-e a Földön kívül máshol is értelmes élet a világűrben. Ez főleg azért van, mert manapság egyre több a rejtélyes ufó-észlelés, amire még a Pentagon sem talál magyarázatot, illetve olyasmi is előfordult manapság, hogy egy hivatalos személy állította azt, hogy léteznek földönkívüliek – az utóbbi eset hatalmas port kavart az egész világon.

Akár hiszünk az űrlényekben, akár nem, eddig nem sikerült megdönthetetlen bizonyítékot találnunk a létezésükre, így nem állíthatjuk biztosan, hogy nem vagyunk egyedül a galaxisban. Ettől függetlenül folyamatosan olyan dolgok történnek, amik egyre inkább azt sugallják, hogy bizony valóban vannak idegen lények, ráadásul már a Földön is jártak – most is van egy eset, ami eléggé felborzolta a kedélyeket.

Állítólag egy Miguel Gonzalez nevű idegenhívő a Google térképnek köszönhetően megtalálta a bizonyítékot a földönkívüliek létezésére – valóban egészen hátborzongató a felfedezés.

A felvételen az látható, hogy Bermuda szigeténél valaki elkezd ráközelíteni egy pontra a Google térképen, majd nézetet vált, az égen pedig jól kivehető egy ufó, ami pontosan úgy néz ki, mint egy klasszikus „repülő csészealj”, ráadásul fényes nappal.

Mivel a titokzatos Bermuda-háromszög is érintett, így rögtön bepörögtek az összeesküvés-elméletek hívei, és azt állították, hogy ez nem csupán bizonyíték az űrlények létezésére, de azt is alátámasztja, hogy az idegenek miatt tűnt el annyi repülő és hajó a környéken az utóbbi évtizedekben – de ez persze csupán egy őrültnek hangzó teória, semmi más.

Egyesek szerint amúgy nem űrlények vannak a Google térkép említett felvételén, hanem egy madár, ami éppen elmosódott a repülés miatt, de olyan ember is akadt, aki azt mondja, hogy egy fáról lehulló levélről van szó. Akármi is legyen az igazság, az biztos, hogy elgondolkodtató a dolog, és első ránézésre valóban félelmetes a látvány – íme a videó, mindenki eldöntheti magának, hogy mit lát rajta:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás