promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kitálalt a földönkívüliekről az amerikai tiszt, eskü alatt vallotta be, hogy léteznek űrlények
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A férfi szerint a Pentagon szándékosan titkolja, hogy léteznek földönkívüliek, ráadásul az amerikai kormány idegen testeket rejteget.

Amióta az emberiség először felnézett a csillagos égre, azóta téma, hogy vajon léteznek-e más lények is a világűrben, vagy csak a Földön alakult ki értelmesnek mondható élet. Rengeteg teória született már ezzel kapcsolatban, de sokan úgy gondolják, hogy vannak földönkívüliek, ráadásul már a bolygónkon is jártak – de erre eddig nem sikerült megdönthetetlen bizonyítékot találni.

A szakértők is egyetértenek abban, hogy nagy az esélye annak, hogy léteznek űrlények, hiszen hatalmas az univerzum, és még szinte alig ismerjük. A rengeteg ufó-észlelés is egyre több embert késztet arra, hogy higgyen a földönkívüliekben, most pedig lezajlott egy olyan kongresszusi meghallgatás is, amin egy volt hírszerzési tiszt olyasmiket mondott, amik szinte sokkolták a világot.

David Grusch azt állította eskü alatt, hogy léteznek földönkívüliek, ráadásul a Pentagon tud róluk, de ezt titkolja – sőt, állítólag az Amerikai Egyesült Államok idegen lények maradványait rejtegeti különböző objektumokban.

A férfi saját maga is tapasztalt furcsa jelenségeket, amikor a légierőnél szolgált, ugyanis volt, hogy az óceánon furcsa, fehér vizet látott, majd hirtelen feltűnt neki egy Tic Tac alakú repülő objektum, ami olyan furcsán és gyorsan manőverezett, hogy valószínűleg nem földi technológiát alkalmazott.

David Grusch az utóbbi években rengeteg vezető pozícióban lévő emberrel beszélgetett a földönkívüliekről, és állítólag olyan dokumentumokról is tudomást szerzett, amik alapján valóban idegen eredetű testeket, maradványokat talált az amerikai kormány – de persze mindezt eltitkolták a nyilvánosság elől.

Az egykori hírszerzési tiszt azért mondta el most ezeket a meghallgatáson, mert úgy gondolja, hogy az embereknek joguk van tudni arról, hogy léteznek földönkívüliek, illetve szerinte a Pentagonnak sem szabadna ilyesmit eltitkolnia. Egyelőre még kérdéses, hogy mi les za következménye ennek az „akciónak”, de az biztos, hogy rengeteg embert gondolkodásra késztettek a szavai.

Itt lehet megtekinteni egy érdekes videót a földönkívüliekről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás