promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Pentagon hátborzongató dolgot mondott az ufókról, ez mindent megváltoztat
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy olyan elmélettel állt elő a Pentagon a földönkívüliekkel kapcsolatban, ami kicsit sem megnyugtató.

Rengetegen hisznek az űrlények létezésében, főleg, mióta a Pentagon, illetve a különböző hatóságok is nyíltan beszélnek az ufókról. A kettő mondjuk nem feltétlenül jelenti ugyanazt, hiszen az azonosítatlan repülő tárgyak jöhetnek a Földről is, nem csupán a világűrből. Ettől függetlenül mostanában egyre több szó esik az idegenekről, amik egyes, egészen őrületesen hangzó teóriák szerint már rég a bolygónkon vannak, és felvették a kapcsolatot az Egyesült Államok kormányával.

A Pentagon anomáliákkal foglalkozó részlegének, az AARO-nak az igazgatója, Sean Kirkpatrick és a Harvard Egyetem egyik munkatársa a minap közzétettek egy sokak szerint egészen aggasztó dokumentumot, amiben egészen hátborzongató teóriákat osztottak meg az ufókról, illetve az űrlényekről – és ha ezek az elméletek igaznak bizonyulnak, onnantól kezdve teljesen megváltozik az élet a Földön.

A megosztott dokumentum alapján a Pentagon szerint az idegenek már a Naprendszerben lehetnek egy hatalmas űrhajóval, és az lehet a következő lépésük, hogy kisebb felderítő egységeket küldenek a Földre, hogy felmérjék a terepet, és kiismerjék az emberiséget, illetve az eszközeinket – ezek az objektumok állítólag olyanok is lehetnek, amiket távolról irányítanak.

Persze nem győzték hangsúlyozni, hogy ez csupán egy teória, és eddig egyáltalán nem találtak egyetlen megdönthetetlen bizonyítékot sem a földönkívüliek létezésére. Ezek után elég érdekes ez a kommunikációs kettősség, de valószínűleg az lehet a háttérben, hogy a Pentagon igyekszik felkészülni a legrosszabbra is, miközben a legjobban reménykedik – reméljük, hogy hamarosan kiderül az igazság.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás