promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végre fény derült a nagy magyarországi UFO-észlelésre, és sokan le fognak döbbenni
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Magyarországon is sok UFO-észlelés van, de ezt kivételesen sikerült megoldani, és még az FBI sem kellett hozzá.

Mulder és Scully ügynök az X-aktákban gyakorlatilag belerokkantak volna, ha minden UFO-észlelést kivizsgálnak. Maga a földönkívüli láz a roswelli ufószerencsétlenség óta benne élt az emberekben, de a sorozat újabb erős lökést adott ennek, amikor megjelent. Nem is csoda, hogy Mulder és Scully kalandjai megdobták az UFO-észlelések számát is.

A tudósok megosztottak a kérdésben, és rengetegen kijelentik azt, hogy egyszerűen ki van zárva, hogy földönkívüliek repkedjenek a fejünk felett. Azzal viszont ők is egyetértenek, hogy rengeteg eset van, amit érdemes kivizsgálni.

Ugyebár a legtöbbször már nem is azonosítatlan repülő tárgynak nevezik ezeket a megfigyeléseket, hanem ismeretlen légköri jelenségnek. Ettől még a köznyelvből nem lehet eltüntetni a jövőben sem az UFO-észlelés kifejezést, mert egyszerűen imádjuk ezt a misztikumot.

Magyarországon is vannak megmagyarázhatatlan jelenségek, sőt, UFO-észlelők is szoktak feltölteni videókat az internetre. A múltkor Salgótarjánban láttak egy azonosítatlan repülő objektumot. A rossz minőségű felvételt az X-akták két nyomozója válaszra se méltatta volna, de készítő kijelentette, hogy egy UFO van a felvételen.

A misztikus felvételen egy fényes tárgy látszik, ami úgy tűnik, nem mozog, csak egyhelyben áll. A kommentelők összecsaptak, és a többség kijelentette, hogy egy átverés áldozatai vagyunk, míg az UFO-hívők megvédték azt, aki feltöltötte a videót.

Nagy kérdés ugyebár, hogy kinek van igaza, és vajon mit látunk a felvételen? A videó még mindig megjelenik az interneten különböző Facebook-csoportokban, blogokon, de közben a rejtélyt a 3100.hu megoldotta, de csak a vérbeli UFO-hívők fognak meglepődni rajta.

A videón a rónafalui kápolna látható, erősen elmosódva, azonosítatlan repülőtárgynak titulálva. Ide kattintva azt is meg lehet nézni, milyen messzebbről éjszaka, kivilágítva. A kommentelők többsége alapból már az elején elküldte melegebb éghajlatra az észlelőt.

Szóval Magyarországon sem minden UFO-észlelés, ami fénylik. Ettől még vannak esetek, amiket valóban megéri jobban szemügyre venni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás