promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Valóban egy UFO-t szállítottak az 51-es körzetnél? Rengetegen elemezték ki a TikTok-os felvételt
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy kamion tűnt fel az 51-es körzethez közel, ami lehet egy UFO-t szállított.

Anno mindenki rá volt függve az X-akták című sorozatra, ami még jobban felélesztette akkor a hisztériát, hogy a földönkívüliek köztünk járnak. A szériát még a kilencvenes évek közepén, a közszolgálati tévé, vagyis az MTV1 kezdte el vetíteni Magyarországon az első négy évadig, majd később pedig a Viasat3 vette át, hogy a többi epizód is eljusson a tévénézőkhöz.

A sci-fi sorozat miatt meg is ugrott a nagyvilágban az UFO-észlelések száma. A tudósok többsége egyetért abban, hogy annyira hatalmas az univerzum, hogy valahol lennie kell hozzánk hasonlóan intelligens életnek. Persze a kutatók mindig is szeretnek szkeptikusak maradni, így él bennük a szokásos képzet, hogy elhiszik, ha lesz rá bizonyíték, addig viszont az egész csak egy mese.

Az emberek ettől még továbbra is imádják a misztikus dolgokat, és a többség hisz abban az összeesküvés-elméletben is, hogy az Amerikában lévő 51-es körzetben valóban földönkívüli technológiát használnak. A szóbeszéd szerint ehhez az 1947 nyarán történt roswelli ufószerencsétlenség után jutott hozzá az Egyesült Államok.

Az 51-es körzetről tehát elég sok legenda kering. Ha nem akarunk mélyen elmerülni a természetfeletti összeesküvés-elméletekben, akkor el kell fogadnunk, hogy a Nevadában található katonai bázis elsődleges célja a kísérleti repülőgépek és fegyverek tesztelése, valamint fejlesztése.

Közben viszont igazán népszerű lett a TikTok-on egy felvétel, ami az 51-es körzethez közel készült. Itt egy kamion rendőrautók gyűrűjében valamilyen ismeretlen tárgyat szállít, ami le van takarva. A felvétel készítője rögtön be is jelentette, hogy lehet egy UFO-ról van szó.

Tényleg ez láthatjuk a TikTok-videón, amit már csaknem 10 millióan megnéztek? A kommentelők persze hozták a formájukat:

„Arra senki sem gondol, hogy itt fejlesztik az új technológiákat, amik szuper titkosak?”

„ez csak egy qurva nagy frizbi...”

Az egyik hozzászóló még azt is megjegyezte, hogy valószínűleg Elvis Presley vezeti a kamiont.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás