promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kitálalt a NASA embere: foglyul ejtettek egy földönkívülit, régóta tanulmányozzák az idegen lényt
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A NASA volt alkalmazottja nyilvánosságra hozott mindent az UFO-król.

Elég durva sztori kering a Redditenazzal kapcsolatban, hogy egy földönkívülit foglyul ejtettek és a testrészeit tanulmányozták, legalábbis ezt állítja egy volt NASA alkalmazott. A teóriáját nem sok minden támasztja alá, ám meglepő módon a kommentelők többsége hisz neki. 

A magára csak Mr. Emeryként hivatkozó figura nem osztott meg túl sokat arról, hogy a NASA-n belül melyik részlegen dolgozott, de feltehetően asztrobiológusról van szó. Szűkszavúsága etekintetben fel kell hogy keltse az egészséges szkepticizmust, az általa elmondottak ugyanis leellenőrizhetetlenek.

Mr. Emery azt állítja, hogy az 1947-es roswell-i események után az 51-es körzetbe valóban egy nem emberi lény tetősét szállították be. Összesen 5 tetemet találtak a roncsok között, ezek közül egy volt még életben, őt pedig életben kellett tartani minden áron, ez volt az első számú prioritás, az ufó roncs technikai megismerése és a műszaki megoldásainak visszafejtése csak eztán jött.

Nem mellékesen, Emery azt állítja, hogy a roswelli ufó megismerése segítette olyan vívmányokhoz az emberiséget, mint a wifi, az internet, a mobiltelefon vagy az érintőképernyő, az ufót ugyanis érintőpanelekkel vezérelték a földönkívüliek.

A földönkívüli lény nem beszélt, telepatikusan tanult nyelvet és így tudott részlegesen kommunikálni az ellátó személyzettel. Nem reagált jól a földi gyógyszerekre és a sötétben tapogatózott az orvosi csapat, semmire sem tudták biztosra, hogy reagál majd az idegen szervezete.

Jellemzőit tekintve fiziológiailag hasonlított ránk levegőt lélegzett be, vérkeringés volt, belső szervekkel, melyek a miénkhez hasonlóak. Emery szerint ekkor merült fel először a tudósokban az, hogy ezek a földönkívüliek talán jövőből érkezett emberi “időutazók” lehetnek.

A földönkívüli lényt 6 napon át tartották életben, majd elpusztult.

A belső szerveit megvizsgálva még inkább megdöbbentek, amikor látták, hogy tényleg 80%-ban hasonlít az emberi szervezetre, a lény mégsem volt ember – állítja. Emery szerint azóta az 51-es körzetben és más kihelyezett laborokban több ízben boncoltak már nem emberi maradványokat, a világ kormányai pedig tudnak a humanoidok létezéséről, de titokban tartják.

A szkeptikusok szerint Emery meséje mivel leellenőrizhetetlen, így könnyen lehet kitaláció is. Azok, akik hisznek neki és az idegenek létezésében, azt állítják, hogy a Pentaon és a NASA jóval többet tudhatnak ezekről, mint amit bevallanak.

A kommentek pedig nem hangzanak túl szkeptikusnak, ami a fickó éelképesztő állítását illeti.

"Miért ne lehetne igaz?! A világegyetem végtelen annyira,hogy fel sem tudjuk fogni.Az élőlények száma is végtelen lehet."

"Hiszem ha látom.. majdnem minden ember igy van ezzel. Nyilván igaz lehet, ha az USA kormányának meg a katonaságnak van takargatni valója. Ha nem volna, akkor egyszerűen csak annyit mondanának, nyugi emberek, semmi különös.. majd akkor nem tagadják, mikor egyszerre jelennek meg mindenhol és sok civil felveszi videóra."

"A végtelen titkolózás felkelti az érdeklődést. Az emberek kíváncsiak, ha nem kapnak válaszokat, elméleteket gyártanak. Rosewellnél viszont az volt. Ha jól tudom, még a szegény farmer földjét is lefoglalták. És most, hogy egymás után lövik ki az ,,eltévedt meteorológiai léggömböket", óhatatlanul is eszünkbe jut az eset."

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás