promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hátborzongató ufó-észlelés Európában - Végre megtörténik a kapcsolatfelvétel?
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Európában eddig viszonylag kevés volt az űrlényeknek tulajdonított észlelések száma Írországból, ám ez az ufó sztori mindent felülírhat. 

Nem éppen számít a világ legforgalmasabb UFO-észlelő környékének az Ír-sziget, igaz, az elmúlt években itt is megszaporodtak a különös, repülő tárgyakról és égi jelenésekről szóló beszámolók. Kár lenne a magas alkoholfogyasztás helyileg alkalmazott sablonosságára felhívni a figyelmet. Ugyanis ennyi erővel alighanem hazánkban is jócskán megnövekednének a rendőrségre riadtan betelefonálók esetszámai. 

Szinte bizonyos, hogy valami van Írország és Észak-Írország légterében, ami rendre felkelti az emberek figyelmét. Nem zárhatjuk ki természetesen, hogy a brit és/vagy az Egyesült Államok légiereje gyakorolgat a kies tájak felett. Ám az elmúlt években már olyan sok bizarr esemény törtét a Föld nevű bolygón, hogy valóban nem sok hiányzik már egy kiadós űrlény-invázióhoz. Vagy legalábbis egy komolyan vehető látogatáshoz. Megannyi tudós és szakértő próbálta már relativizálni, hogy mennyire lehetséges a kapcsolatfelvétel az emberi faj és egy másik fejlett civilizáció között. A tudomány jelenlegi állása szerint kizárható, hogy egyelőre ez megtörténjen, ám soha ne mond, hogy soha. 

Írországban pedig egyre többen hihetek azt, hogy közeledik az a nap, amikor találkozunk az első igazi ufonautákkal. Történt, hogy az elmúlt héten egy férfi jelentkezett lakóhelye, a Longford megyei kisváros, Ballymahon lapjánál. A névtelenségbe burkolózó fickó azt állította, hogy az azt megelőző hétvégén biztosan egy UFO-t látott. Elmondta a The Leadernek, hogy február 17-én olyat látott, ami semmi máshoz nem hasonlítható. Elárulta, hogy a Ballymahon feletti eseményről csinált több képet is, de azokon szinte semmi érdemleges nem látható, és mindenki csak hülyének nézné, ha azokat nyilvánosságra hozná. Hozzátette, hogy egy barátjával sétáltak este az utcán, amikor észleltek három fényjelenséget narancsos láng színével, melyek mozgása és gyorsasága nem ember alkotta tárgyra utalt. A szemtanú szerint vidékiként látott már villámot és hullócsillagot is, így tudja, hogy nem hétköznapi dologgal találkoztak két héttel ezelőtt. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás