promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Valóban földönkívüliek jelentek meg Észak-Magyarország felett? Rejtélyes felvétel került elő
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A videót készítő férfi ki is jelentette, hogy valószínűleg UFO-t látott.

Régi szép idők, amikor még a Vészhelyzet mellett az X-akták volt a legnépszerűbb sorozat a tévében. Bár Mulder és Scully kalandjai felett eljárt az idő, de az UFO-észlelések továbbra is lázban tartják az internet népét, amik Magyarországon is gyakoriak.

A tudósok többsége egyetért abban, hogy annyira hatalmas az univerzum, hogy valahol lennie kell hozzánk hasonlóan intelligens életnek. Persze a kutatók mindig is szeretnek szkeptikusak maradni, így él bennük a szokásos képzet, hogy elhiszik, ha lesz rá bizonyíték, addig viszont az egész csak egy mese.

A szakértők nagyon jól tudják, hogy rengeteg mindenre nincsen magyarázat, azt viszont abszolút elvetik, hogy földönkívüliek cikáznak a fejünk fölött. Sokszor már nem is azonosítatlan repülő tárgynak nevezik ezeket a megfigyeléseket, hanem ismeretlen légköri jelenségnek.

Mi viszont ha ilyesmit látunk, akkor rögtön kijelentjük, hogy UFO. Így tett az a férfi is, aki valami rendkívülit videózott le Észak-Magyarország, pontosabban Salgótarján felett, és ezt be is küldte a nool.hu-nak.

A misztikus felvételen egy fényes tárgy látszik, ami úgy tűnik nem mozog, csak egyhelyben áll. Valóban UFO-ról van szó? Mivel a videó nem kimondottan jó minőségű, így ezt tényleg roppant nehéz megállapítani.

A kommentelők persze már összecsaptak, és a többség szerint csak egy utcai lámpás átverés áldozatai vagyunk.

„Ne menjetek ki az utcára mert az utcai lámpa támad”

„A sok szkeptikus emberek viccet csinálnak belőle..!! Pedig ez közel sem vicc és nevetséges!! Ugyan is míg saját magad meg nem tapasztalod azt ami megmagyarázhatatlan, addig csak viccelődtök rajta!! Mert mi is így jártunk. Amíg tegnap este megnem láttuk a furcsa megmagyarázhatatlan fényeket, és nem Salgótarján felett hanem, Svájcba!!! De mindeggy is mert azt csak akkor fogod fel ha a saját szemeddel látod!”

- írták a hozzászólók.

Hogy a videó átverés-e, vagy az illető tényleg valami érdekeset filmezett le, azt döntsétek el ti!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás