promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebukott a Pentagon! Mindent leleplező felvételt rejtegetnek az UFO-król egy bennfentes szerint!
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy bennfentes személy állítása alapján az amerikai kormány régóta tudja, hogy léteznek a földönkívüliek, és erre nézve még bizonyítékuk is van. Fox Mulder ünnepelhet!

"Az Amerikai Egyesült Államok kormánya már évek óta egyértelmű bizonyítékkal rendelkezik az intelligens földönkívüli lényekről!"

– bizonygatja egy férfi, aki korábban a kémelhárításnál dolgozott. Lue Elizondo 2017-ig volt az USA kormányának alkalmazásában, és ő maga is látott egy szupertitkos, több mint 23 perces videót, amelyben többször is szabad szemmel ki lehet venni UFO-kat.

A férfi hozzátette, hogy ezek a földönkívüli, repülő szerkezetek olyan formációban és olyan módon szállnak, ami emberi technológiával lehetetlen lenne, továbbá olyan sebességváltásokat alkalmaznak, amely a Földön jelenleg elérhető gépekkel megoldhatalan. Viszont részleteket nem árulhat el, mert azonnal érte jönne a helyi fekete autó. Azt viszont szerinte leszögezheti: bárki, aki megnézné a videót, úgy reagálna: hűha!

A szóban forgó titkos felvételt egyébként valamikor még 2008 és 2012 között rögzíthették, és a rajta látható "repülő csészealjak" elég nagyok ahhoz, hogy több, ember nagyságú utast szállítsanak

– írja a Daily Star.

Ami az egészet kicsit hiteltenné teszi, hogy már jó pár ilyen "többet nem mondhatok" hírről derült ki, hogy kacsa. 

(Daily Star)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás