promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes kérdést tett fel síró lánya mellett egy anya, már csak a válasz volt meghökkentőbb

Döbbenetes kérdést tett fel síró lánya mellett egy anya, már csak a válasz volt meghökkentőbb

Borítókép:  Unsplash / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Egy másik nőhöz fordult oda, aki minden anyának válaszolt.

A tinikor nehézségei valószínűleg minden rutinos szülő számára ismerősek. Semmi gond nincs ezzel és minden bizonnyal a türelem is elfogy néha, ami szintén teljesen természetes.

A lázadás, a többiek követése, a trendek, amik ma mindennél jobban bombázzák a gyerekeket, próbára teszik a szülőket, és időnként olyan helyzetek elé állítják, amiket nem egyszerű kezelni.

Ezúttal a Threads-en tűnt fel egy ilyen történet, és a posztoló egy meglehetősen szokatlan szituációba került, ahol nekiszegeztek egy olyan kérdést, amire ott, helyben nem igazán lehetett mit mondani.

Az utólagos reakciója azonban figyelemreméltó, és így legalább kifejthette azt, amit hirtelen talán nem tudott megtenni, egyben minden olyan édesanyához szólt, akik hasonló dolgokon mennek keresztül és megkérdőjelezik azt, hogy milyen szülők és mennyire bánnak jól a gyermekeikkel:

„Ma a boltban tapasztaltam, hogy egy 13 éves kislány ott sírt és toporzékolt az anyukájának, hogy vegyen meg neki egy pizsamanadrágot, ami hosszra 2x akkora volt neki, de ő mivel ezt látta a neten, hogy ez a menő és trendi, így sírt, toporzékolt, hogy az neki kell. Persze az anyuka JÓ szülő révén nem vesz meg egy olyan hosszú nadrágot ami szerintem teljesen rendben van. Kislány akkor is mind vitte oda a pénztárhoz a nadrágot nem értett a szóból, anyuka nagyon türelmes próbált hozzá állni, de nem ment.”

Meghökkentő választ adott

„Odafordult hozzám, egy idegenhez és megkérdezte, rossz anya-e mert nem akar egy ennyivel hosszabb nadrágot meg venni a gyerekének? És most a válaszom minden anyukának szól: Amíg megkapja a család összes szeretetét és van tető a feje felett, étel, amit megehet, amire szüksége van, ruha, amiben kimenjen az utcára, addig a VILÁG LEGJOBB anyukája vagy”

 – áll a megható válaszban.

A kommentek között volt olyan, aki szerint a tinilány szülője a nevelésben követhetett el hibát, amiért a gyermeke jelenetet követett el. A posztoló azonban hozzátette, hogy bár nem tudta felmérni a szülő felelősségét, ám úgy véli, hogy a legnagyobb befolyással az internet van a gyerekek viselkedése felett, ebben pedig valljuk be, van is valami.