promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Részeg nők gyilkossággal fenyegetőztek egy debreceni koncerten, felháborító beszámolót írtak

Részeg nők gyilkossággal fenyegetőztek egy debreceni koncerten, felháborító beszámolót írtak

Borítókép:  Unsplash / illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc

Vállalhatatlanra itták magukat, teljesen tönkretették mások szórakozását.

Egy könnyűzenei eseményen bocsánatos bűnnek számít, ha valaki a szokásosnál kissé jobban elereszti magát, ám addig, míg ez nem válik más szórakozásának a rovására, nincs ezzel különösebb gond, hiszen egy koncert épp a gondtalan kikapcsolódást szolgálja.

Előfordul azonban, hogy valaki átesik a ló túloldalára, és olyasmit tesz, amit később nagyon megbánhat. Nem, nem csak férfiakra igaz ez, mielőtt még általánosítanánk. Ezúttal egy ittas hölgykoszorú okozott igazán kellemetlen pillanatokat az első sorban álló nőknek, akik emiatt keserű szájízzel távoztak a debreceni koncertről, amit annyira vártak. Egyikük csalódott beszámolót írt a Threads-re:

Gyilkossággal fenyegetőztek

„Két csajszi teljesen beszámíthatatlan állapotban dűlöngélt a csapatunk mögött cigivel és hatalmas mennyiségű alkohollal a kezükben. A cigivel a hajunkat gyújtottak majdnem föl, az alkoholt pedig a lábunkra öntötték. Folyamatosan ránk másztak hiába kértük, hogy ne tegyék, gondoltuk majd elmennek. Hát ez nem történt meg. Egy idő után mikor már kb. 3. alkalommal kértük meg őket kulturáltan, azzal fenyegetőztek, hogy megölnek minket”

– áll a döbbenetes beszámolóban.

Mint írta, az egyik szám alatt ráfeküdtek egyikőjükre, ezzel borzasztóan kényelmetlen helyzetbe hozva őt, nem mellesleg pedig tönkretették a kikapcsolódásukat:

„Az ember nem arra vágyik 6 óra várakozás után az első sorért, hogy két ilyen gyökér elb**** az estéjét. És nem ez az első alkalom, hogy ilyen történik. Aki nem tud mértékkel alkoholizálni, az inkább tegye a négy fal között”

– fogalmazott.

Volt, aki a kommentek között azt írta, hogy ilyen esetekben célszerű szólni a biztonsági személyzetnek, ám ebben az esetben ez sem jelentett megoldást, ugyanis olyan messze voltak az esettől, hogy esélyük sem volt szólni nekik.

Olyan is hozzászólt, aki szerint az első soros koncertélményeket jobb elengedni, amiben lehet is valami, hiszen óriási a zsúfoltság és teljesen lehetetlennek tűnik, hogy akár egy frissítőre, akár mosdóba kimenjen az ember, arról nem is beszélve, hogy a hardcore rajongók sokszor teljesen elvakultan viselkednek kedvenceik közelében, ami szintén szülhet kellemetlen pillanatokat, mint ahogy az már számos koncerten megtörtént.

Remélhetőleg a fenti történetben negatív főszereplőket játszó „hölgyek” a koncert utáni másnapon – már ha egyáltalán emlékeznek valamire – elgondolkodnak azon, hogy legközelebb hogyan kellene viselkedniük egy tömegrendezvényen, ahol nem csak ők vannak.