promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Egyetlen kényes kérdést szegeztek az Ázsia Expressz versenyzőinek, Angi egy mondattal hozta kellemetlen helyzetbe párját és Jollyt is

Egyetlen kényes kérdést szegeztek az Ázsia Expressz versenyzőinek, Angi egy mondattal hozta kellemetlen helyzetbe párját és Jollyt is

Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc

Ezt eddig kivágták a műsorból, nem láthattuk egyik adásban sem.

Egyre több izgalmat tartogat az Ázsia Expressz, ami nem meglepő, hiszen a TV2 minden évben nagyot robbant az egzotikus országban játszódó kaland realityvel. A kiélezett helyzetek és az elzsigázott éhes, fáradt, helyi lakosoknak kiszolgáltatott versenyzőknek nem csak az elemekkel és a mostoha körülményekkel kell megbirkóznia, hanem egymással és a többiekkel is, ami pedig elég kemény egymásnak feszüléseket eredményez részről részre. Az sem ritka, hogy a nézőknek volt egy előzetes elképzelésük a szereplőkről, azok kapcsolatáról, konfliktuskezelési módjukról és ez a vélemény akár 180 fokos fordulatot is vehet.

Most a szereplőknek nekiszegeztek egy igen kényes kérdést, miszerint mi a csapattársuk legidegesítőbb tulajdonsága?

Ahogyan írtuk ebben a műsorban nagyon fontos az összhang és egymás támogatása, anélkül lehetetlen megoldani a feladatokat, de az életkörülmények is jóval negatívabbak akkor, ha a pár tagjai nem segítik egymást. Általában olyan embereket versenyeztetnek, akik a való életben, a mindennapok során kedvelik egymást, barátságot ápolnak, esetleg párkapcsolatban élnek, ám a kényelmes közegből kiszakítva ezek a kapcsolatok átrendeződhetnek és megváltoznak a dinamikák.

Lássuk mit mondtak egymásról a versenyzők.

Mikes Anna szerint Krausz Gábor türelmetlen, ami a nézők is gyakran észrevehettek a műsor alatt, ám ez nem meglepő: séfként inpulzív, energikus férfi, akiből így néha önkéntelenül is ilyen formában tör ki a stressz. Mikes Annában a szabálykövetését nehéz elviselni, ám mi ezért nem tudunk rá haragudni: olyan bájos és őszinte a jókislány kisugárzása, hogy szinte el sem akarjuk hinni, hogy a többiek taktikázással vádolják.

Dietz Guszti és Laky Zsuzsi válaszain sem voltunk meglepve: előbbit gyakori hisztivel vádolta meg felesége, míg a szépségkirálynő a férje szerint kontrollmániás és tulajdonképpen egyet is értettek a másik véleményével. Ebből is látszik, hogy valóban megvan közöttük az összhang és a nézőknek nem kell aggódnia a közöttük néha kirobbanó hangos vita miatt.

Sáfrány Emese szerint Béres Anett rengeteget kérdez, míg Anett szerint csapattársa állandóan aludna. Stohl András szerint Till Attila rengeteget beszél, míg fordítva ő maga azt a kritikát kapta meg, hogy szeret túlozni. Majd a sor a műsor fiataljaira terelődött és Zsigmond Angi válasza mindenkit meglepett.

Az Ázsia Expressz szende Zsigmond Angélája itt pedig ledobta a bombát.

Állítása szerint párja állandóan szellent, ezt pedig nehéz elviselnie, míg Bende ezen annyira meglepődött, hogy nem is tudott semmi rosszat mondani Angitól, csupán arról érdeklődött, hogy ez mégis miért probléma? Nem sokkal később az is kiderült, hogy Jollyval ez közös bennük, ezt pedig rendkívül humorosnak találta az egyébként mindig mosolygós Bende.

A videót a sztárok válaszaival ide kattintva tudod megnézni: