promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Till Attilának nem sikerült megtartania a fogadalmát, dráma az Ázsia Expressz forgatásán

Till Attilának nem sikerült megtartania a fogadalmát, dráma az Ázsia Expressz forgatásán

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Till Attila már első este elbukott, Stohl András tartotta benne a lelket.

ÚJ KALANDOK A TV2-N AZ ÁZSIA EXPRESSZBEN

Till Attila, Magyarország egyik legismertebb televíziós személyisége, harminc éve dolgozik a médiában, és rengeteg emlékezetes pillanatot élt át a képernyőn. Azonban a TV2 Ázsia Expressz 5. évadának forgatásán, a Fülöp-szigeteken történt események mélyen megérintették, és olyan megható élményeket tapasztalt, amilyeneket korábban ritkán. Az egyik forgatási nap során Tillát annyira megrendítette a vendéglátók szerény körülményei és segítőkészsége, hogy a kamerák előtt fakadt könnyekre.

TILL ATTILA ÉS STOHL ANDRÁS

Az Ázsia Expressz műsorban, amelyben a versenyzők különböző országokon át utaznak, Till Attila és Stohl András is részt vettek. Az első szálláshelyükön Tillát mélyen meghatotta a helyiek kedvessége és vendégszeretete, amelyet annak ellenére tanúsítottak, hogy maguk is szegénységben éltek.

„Olyan odaadással készítettek vacsorát, és hoztak kávét nekünk, mintha a legjobb barátaikat fogadnák"

– mondta Tilla. Elmondása szerint nem az anyagi nehézségek voltak az igazán megrendítőek, hanem az emberek nyitottsága és segítőkészsége, amely a legnehezebb körülmények között is megmaradt.

A műsor további részeiben is számos nehéz és megható pillanat következett, amely során a versenyzők a Fülöp-szigeteki élet realitásával szembesültek. Till Attila különösen emlékezetes pillanatként idézte fel azt a jelenetet, amikor Manila felé haladtak, és találkoztak a város szegénynegyedeiben élő emberekkel.

„Ott olyan mértékű a szegénység, amit nehéz elképzelni. Az embernek az az érzése támad, hogy azonnal segíteni akar"

– emlékezett vissza.

A helyiek segítőkészsége és embersége nemcsak Tillát, hanem a többi versenyzőt is mélyen meghatotta. Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv például egy olyan családnál kaptak szállást, ahol éppen születésnapot ünnepeltek, mégis mindenüket megosztották a vendégekkel. Dietz Gusztáv úgy nyilatkozott, hogy ennyi emberséggel Magyarországon ritkán találkozik.

A megható pillanatok azonban nemcsak a versenyzőket érintették meg, hanem a nézőket is. Az Ázsia Expressz műsor egyik különlegessége éppen az, hogy a versenyzők olyan helyzetekben találják magukat, ahol nemcsak a fizikai kihívásokkal, hanem az emberek életének nehézségeivel is szembesülnek. A Fülöp-szigeteki lakosok vendégszeretete és az egyszerű emberek kedvessége olyan élmény volt, amely sokáig emlékezetes marad.

Az epizódokban számos hasonló történet bontakozott ki, ahol a versenyzők a helyiekkel való találkozások során új perspektívákat nyertek az életről. Krausz Gábor, a sztárséf, szintén meghatottan nyilatkozott arról, hogy milyen különleges emberekkel találkoztak.

„Életünk szállását találtuk meg, annyira cuki család fogadott be minket, főztek vacsorát, beszélgettünk, megkaptuk a fiú szobáját, zuhanyozhattunk"

– mesélte Krausz, aki szintén meghatódott a helyiek nagylelkűségén.

Till Attila számára ezek a pillanatok különösen fontosak voltak, hiszen karrierje során számtalan különböző helyzetet élt már át a képernyőn, de a Fülöp-szigeteki forgatás mélyebb emberi tapasztalatokkal gazdagította. Az Ázsia Expressz 5. évada nemcsak a versenyzők számára volt kihívás, hanem egyben emlékeztető is arra, hogy a legnehezebb körülmények között is találkozhatunk emberséggel és kedvességgel.