promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Majka máris hátba szúrta a TV2-t, eddig hallgatott a távozása valódi okáról

Majka máris hátba szúrta a TV2-t, eddig hallgatott a távozása valódi okáról

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc

Idéntől a RTL képernyőjén lesz látható Majka és Pápai Joci.

MAJKA VISSZATÉRÉSE AZ RTL-HEZ

Majka, azaz Majoros Péter, idén látványos csatornaváltásra szánta el magát, miután 16 éven át volt meghatározó arca a TV2-nek. Visszatérése az RTL Klubhoz különösen azért érdekes, mert itt indult el a pályája még a 2000-es évek elején, amikor a "Való Világ" valóságshow egyik legismertebb szereplőjévé vált. Azóta műsorvezetőként és rapperként is jelentős karriert épített, és a TV2 egyik legfontosabb arca lett az évek során. Ennek ellenére döntött úgy, hogy vált és visszatér ahhoz a csatornához, ahol mindez elkezdődött.

A TV2 ELHAGYÁSÁNAK OKAI, PÁPAI JOCIVAL VALÓ BARÁTSÁGA

Majka a csatornaváltás okairól több nyilatkozatban is beszélt, de ezekben mindig titokzatos maradt. Elmondása szerint nem csupán az RTL ajánlata miatt döntött a váltás mellett, hanem az is közrejátszott, hogy a TV2-nél történt néhány olyan esemény, ami elősegítette ezt a döntést. A konkrét részletekről nem kívánt beszélni, de utalt arra, hogy egyes események után már könnyebben hozta meg a döntést Pápai Jocival együtt, aki szintén hosszú évekig volt a TV2-vel szoros kapcsolatban.

AZ INDULÓ X-FAKTOR

Egyértelműen kiemelte, hogy az RTL-től érkezett felkérés is nagy hatással volt rá. A műsor, amelyet felajánlottak neki, nem más volt, mint az X-Faktor mentorszéke, ami a világ egyik legismertebb zenei tehetségkutató műsora. Majka szerint egy ilyen rangos ajánlatra nehéz nemet mondani, hiszen az X-Faktor nem csupán egy televíziós műsor, hanem egy olyan platform, ahol a tehetségek felkarolása és zenei karrierjük elindítása a cél. Ez egy olyan lehetőség volt számára, amely új kihívásokat jelentett, és amellyel szakmailag is előreléphetett.

Az is szerepet játszott a döntésében, hogy bár a TV2-vel hosszú és eredményes időszakot tudhatott maga mögött, úgy érezte, elérkezett az ideje annak, hogy új karrierlehetőségeket keressen, és olyan környezetben folytassa a munkáját, ahol új impulzusokat és kihívásokat találhat. Az RTL Klubnál több olyan műsor is fut, amelyek presztízse és nézettsége lehetőséget kínál számára arra, hogy új közönségeket érjen el és megmutassa sokoldalú tehetségét.

Majka azt is hangsúlyozta, hogy érzelmileg nehéz volt számára a váltás. Nemcsak a TV2-vel kialakított kapcsolatai, hanem a hosszú közös munka és sikerek is fontosak voltak számára. A döntés érzelmi oldalát nehezítette az is, hogy számos jó emlék és eredmény fűzi a TV2-höz, de végül úgy érezte, hogy szakmailag ez a lépés előnyösebb számára hosszú távon.

Visszatérése az RTL Klubhoz azért is különleges, mert itt indult a televíziós karrierje a "Való Világ" révén, és most egy érettebb, tapasztaltabb médiakarrierrel tér vissza a csatornához - a csatorna számára is fontos volt ez a szerződés, hiszen Majka az egyik legismertebb és legnépszerűbb magyar tévés személyiség, aki jelentős nézői bázissal rendelkezik.

forrás: Blikk