promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lopez új képein egy világ botránkozott meg, pikáns ruhája egyértelmű üzenet a volt férjének

Jennifer Lopez új képein egy világ botránkozott meg, pikáns ruhája egyértelmű üzenet a volt férjének

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc

Bugyi nélkül vette fel a bosszúruhát, ezen a képen hiába keressük az alsóneműt.

Az egész világ szurkolt ennek a szerelemnek, de úgy tűnik, hogy még ez sem volt elég ahhoz, hogy a párnak sikerüljön leküzdeni a nehézségeit és boldogan élhessenek. Ritkán látni ennyire szép szerelmes történetet a sztárvilágban, éppen ezért volt hihetetlenül felemelő, amikor arról kezdtek pletykálni, hogy Ben Affleck és Jennifer Lopez közel 20 év után ismét egymásra találtak.

A szerelem hatalmas volt, rajongtak egymásért és ők maguk voltak a legboldogabbak azért, hogy az élettől kaptak egy második esélyt.

Ám sem Jennifer Lopez, sem Ben Affleck nem változott annyit az évtizedek alatt, hogy ne újultak volna ki a konfliktusok.

Míg Lopez élete a csillogás és a rivaldafény, addig Affleck inkább kerüli a sztársággal járó nehézségeket. Magánéletét nem szereti kiteregetni, nem posztol aktívan a közösségi médiában és a sajtót sem szeretné a szükségesnél jobban beengedni a privát szférájába. Ez a kettőség sok nehézséget okozott a párosnak és végül az, hogy nem tudtak ebben egymáshoz alkalmazkodni, végül a vesztüket okozta.

Jennifer Lopez élete a tökéletes színjáték.

Amikor elkezdtek pletykálni a szakításról, akkor ez a különbség tökéletesen megmutatkozott kettőjük viselkedésében. Míg Ben Affleck gyakran volt fáradt, nyúzott, ideges és ingerült, mivel éppen romokban volt a házassága, addig Jennifer Lopez ennek a szöveg ellentéte volt. 200 fokon izzott, pörgött és igyekezett elkerülni, hogy akár annak csak a látszata rávetüljön, hogy esetleg aggódik, vagy talán boldogtalan is.

A showbiznisz világában persze nem ritka az ilyesfajta megjátszás, hiszen a sztárok ebből élnek: egy eladható szerepet vesznek magukra, amit imád a közönség.

A pár tagjai azóta sem szólaltak meg arról, hogy pontosan mi történt közöttük, a rendelkezésre álló információkat is csak a "párhoz közeli ismerősök" fecsegték ki, akik könnyedén lehet, hogy vagy nem is ismerik Bennifert, vagy ők sem láttak rá a teljes képre.

Jennifer Lopez egy vörös szőnyeges szereplésen tért vissza és ismét felélesztette a bosszúruha fogalmát.

Az egyik legutóbbi vörös szőnyeges rendezvényen Jennifer egy olyan ruhába bújt, aminek a láttán mindenkinek leesett az álla. A ruha masnikkal volt összekötve, alatta pedig nem viselt (legalábbis láthatóan) semmit. Az internet felrobbant az új fotóktól: sokan szándékos választást sejtettek a ruha mögött, hogy egy kicsit odaszúrjon volt férjének azzal, hogy így a kirakatba teszi, hogy mit veszített. Mások pedig elítélően nyilatkoztak róla és azzal indokolták nemtetszésüket, hogy egy válás után nem természetes az, ha valaki egy ennyire pikáns ruhában teszi közszelére magát.

Az, hogy valójában mi játszódik le a két fél lelkében és életében még jó ideig titok marad majd, de a legtöbben a szívük mélyén arra vágynak, hogy harmadszorra is visszataláljanak egymáshoz.

Így néz ki Jennifer Lopez a pikáns ruhában, de hiába a mosoly, látszik, hogy az elmúlt időszak eseményei és a válás megviselték az énekesnőt: