promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ben Affleck nem kegyelmez Jennifer Lopeznek, legújabb fotója miatt zokoghatna az énekesnő, de szinte rögtön jött a revans

Ben Affleck nem kegyelmez Jennifer Lopeznek, legújabb fotója miatt zokoghatna az énekesnő, de szinte rögtön jött a revans

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Megkezdődött a kellemetlen üzengetés Jennifer Lopez és Ben Affleck között?

Újra felizzottak a válási pletykák Jennifer Lopez és Ben Affleck körül, miután számtalan cikk jelent meg annak kapcsán, hogy a dokumentumokat már "véglegesítették, de még nem adták be". Mindez azután történt, hogy Jennifer Lopez dacos nyilatkozatot tett, amikor megmutatta a csupasz kezét, miközben egy 68 millió dolláros Beverly Hills-i villát nézett meg.

Tovább nehezíti a szakításukat, hogy szűkszavúak és állítólag nem hajlandóak sem személyesen, sem telefonon beszélni egymással. A TMZ arról számolt be, hogy a hírességek még nem vették igénybe ügyvédek segítségét, ehelyett inkább a saját üzleti menedzsereiken keresztül járnak el a válási ügyben.

Ben Affleck július 24-én egy hatalmas összeget, 20,5 millió dollárt költött egy új "legénylakás" villára Pacific Palisades-ben. Az énekesnő barátai szerint pedig Jennifer Lopez a lakásvásárlás hírére nagyon dühös lett, és úgy érezte, mintha a férfi "szíven szúrta volna".

A színész lakásvásárlása mindössze napokkal azután történt, hogy a pár 68 millió dollárért eladásra kínálta Beverly Hills-i villáját. Állítólag már egy hónapja véglegesítették a válási papírokat, és csak a megfelelő pillanatra várnak, hogy beadják őket. Egy forrás szerint:

"Ekkor egy közös nyilatkozatot fognak kiadni, amiben elmondják majd, hogy mennyire szeretik egymást, és hogy mennyire küzdöttek azért, hogy működjön a dolog, de nem sikerült. Őszintén szólva, végül nem tudtak kompromisszumra jutni. Ami korábban volt, az elmúlt, és ezt mindketten elfogadták."

Az egykori álompár utoljára március 30-án mutatkozott együtt. Azóta külön töltötték a nyarat: Jennifer nagyrészt a keleti parton, míg Ben otthon maradt Los Angelesben. 

Ben Afflecket most ismét lencsevégre kapták, ám nagyon levertnek tűnt, amikor hétfőn a jegygyűrűje nélkül hagyta el Los Angeles-i irodáját. Az 51 éves hollywoodi filmsztár egy nagy fekete táskát cipelt, és látványosan letört volt. Az is kiderült, hogy Jennifer Lopez is levette a jegygyűrűjét hétfőn, ami szintén csak azt a spekulációt erősíti, hogy itt a vége.