promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ben Affleck még egy utolsót belerúgott Jennifer Lopezbe, padlót fogott az énekesnő, nem sikerült megmenteni a házasságot

Ben Affleck még egy utolsót belerúgott Jennifer Lopezbe, padlót fogott az énekesnő, nem sikerült megmenteni a házasságot

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Ben Affleck utolsó húzása után lehet, hogy soha többé nem állnak szóba egymással.

Úgy tűnik, hogy hiába drukkolt nekik az egész világ, Ben Affleck és Jennifer Lopez nem tudták megmenteni a házasságukat és annak a végére pontot tettek. Bár a pár hivatalosan még mindig nem nyilatkozott a történtekről, most egy Affleckhez közeli forrás árulta el, hogy a színész egy szakítós bulit tart, ezzel szeretné megünnepelni visszanyert függetlenségét. Az eseményre több barátját is elhívta, akik felé ez egy fontos gesztus: Ben úgy gondolta, hogy a házassága alatt csakis Jennifer Lopezzel foglalkozott és eközben elhanyagolta a barátait, többé pedig nem szeretne ebbe a hibába esni.

A válási buli helyszínválasztása azonban merőben szokatlan és egy amolyan utolsó odaszúrás az énekesnőnek: Ben Affleck georgiai házában tartják a grandiózus partot, ami azért is különös, mert korábban itt mondták ki egymásnak a boldogító igent. A színész azt is tervezi, hogy valamikor kiruccanna Las Vegasba, ahol hivatalosan kimondták a boldogító igent, így látható, hogy a kapcsolat gyászolásának nyoma sincs, inkább beleveti magát az élményekbe és ezzel borsot tör Lopez orra alá is. Afflecknek korábban alkoholproblémái voltak, így visszafogottan kell mulatnia, ha nem szeretne ismét problémát attól, hogy többször néz a pohár fenekére. Jennifer Garnerrel jó a kapcsolata, Jennifer Lopezzel való problémáit is megosztotta volt feleségével, aki próbálta rávenni a párt a békülésre, de nem járt sikerrel: vélhetően azonban a továbbiakban is támogatja volt kedvesét, hogy valóban vissza tudja nyerni korábbi önmagát.

A rossz házasságból Ben Affleck csak menekülni szeretne és örülne, ha ez az egész procedúra lezáródna, mondta el a hozzá közel álló forrás. Lehetett sejteni, hogy a pár régóta boldogtalan, hiszen annyira különböző a személyiségük, amit 20 év kihagyás után sem tudtak összeegyeztetni. Míg Lopez élete a csillogás és a nyilvánosság, addig Affleck kifejezetten visszahúzódó és nem szereti a nyilván felhajtást, ahogyan szerelmük részleteibe sem szerette volna beavatni az embereket, Jennifer Lopez pedig egy filmet forgatott erről, állítólag ekkor romlott meg a kapcsolatuk.

Akárhogy is, az énekesnőnek piszkosul fájhat, hogy (lassan volt) férje ennyire hamar túllépett rajta és szingliségét ünnepli a korábban közös helyeiken. Ezzel pedig az is bizonyos, hogy nem számíthatunk arra, hogy a pár újabb 20 év múlva, ismét megpróbálja együtt.

A színész egyébként már nyitott szemmel jár, a fotósoknak sikerült levideóznia Ben Afflecket ahogy egy szőke, feltűnően csinos nővel szemez: