promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lopez vadul átlátszó bugyiban mutatta meg magát

Jennifer Lopez vadul átlátszó bugyiban mutatta meg magát

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Jennifer Lopez az év képét lőtte fel az internetre, lájkok ezrei jelentek meg alatta.

Jennifer Lopez az utóbbi időszakban a hírek homlokterében van Ben Affleck-kel, ugyanis nagyon sok pletyka kezdett el arról terjedni, hogy válságban lehet a házasságuk, a szakítás szélén táncol a kapcsolatuk, a házasságuk a végét járja. Vannak ugyan jelek, amelyek ezt mutathatják, ám a lapok perdöntő bizonyítékkal egyelőre nem tudtak előjönni, bennfenteseket szólalgatnak meg.

Illetve korábban készült videókat és képeket vesznek elő, majd boncolgatnak, amelyeken a páros tagjai már nagyon furcsa jeleket küldenek egymás felé a testtartásukkal vagy éppen a mozdulataikkal. Legutóbb egy jeles eseményen nem is jelentek meg együtt, miközben van olyan pletyka, hogy árulnák a közös otthonukat.

Van olyan bennfentes hozzászóló is, aki szerint kizárt, hogy ez a kapcsolat majd nagyon sokáig fog tartani, annak ellenére, hogy a felek tényleg szeretik egymást. A turné lemondása azért sokak szerint egy tényleges jel volt, hogy valami nincs rendben otthon, ám részleteket erről sem árultak el a sajtósok.

Ám lehet, hogy nincs is itt semmi látnivaló.

Ám valószínűleg az igazság az, hogy senki nem tudja pontosan, hogy mi történik az álompár háza táján.

Ami még gyanús sokaknak, hogy a páros nem reagál érdemben ezekre a pletykákra, nincs visszacsatolás ezekra fejleményekre, amelyek már hetekkel ezelőtt beborították a bulvársajtó valamennyi felületét.

Jennifer Lopez Instagram-oldalát nézve azonban úgy tűnik, hogy tényleg nincsen semmi probléma kettőjük között. Jennifer lopez kicsattanó formában van, a képei pedig tényleg egyre csak vadabbak.