promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ben Affleck olyat mondott Magyarországról, amely letaglózó
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ben Affleck már a születésekor kapott egy nem mindennapi, megható történetet, amelyen Amerika sokszor meglepődik újra és újra.

Az utóbbi időben az újságok tele vannak olyan feltételezésekkel, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága tényleg a határon táncol, és a pár a szakításhoz vezető úton is leindult. Az újságok persze sokszor és sokféleképpen magyarázzák ezt, sokszor persze bennfentes információkból hozzák ki az állítást, ám van, hogy a páros viselkedése kelti fel a figyelmet, hogy ilyen feltételezéseknek veselkedjenek neki.

Ám általában az igazság az, hogy egyelőre lehetetlen követni a sok feltételezés között, hogy mi zajlik valójában Ben Affleck és Jennifer Lopez. De valószínűleg előbb vagy utóbb ki fog derülni. Közben Ben Affleck felkerült egy nagyon fura listára, méghozzá egy magyar kötődésű dolog miatt. A színész a harmadik neve miatt került fel a Ranker.com listájára, az ugyanis Géza, amelyet édesapja egy szomszédjuk miatt adott neki.

Mel Gibson és Elton John után a 16. helyen következik Ben Affleck ezen a listán, a Géza nevet ugyanis az amerikaiak nagyon furának tartják.

Sokszor és sokat beszélt már a magyar névhez kapcsolódó érzelmi töltetről.

Pedig az iskolában csúfolták is a név miatt Afflecket, ezért sokáig nem szerette, de miután édesanyja elmondta a névadáshoz kapcsolódó történetet, természetesen minden megváltozott. Géza a család egyik szomszédja volt, egy magyar holokauszt-túlélő, akit Ben Affleck szülei az egyik legkiválóbb embernek tartottak, akivel találkoztak, és akkor halt meg, amikor Ben Affleck született.

Ben pedig korábban a Blikk-nek egy interjú során azt is megjegyezte a névvel kapcsolatban:

"Csak lélekben vagyok kicsit magyar"

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás