promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Magyarok derítették ki Jennifer Lopez legnagyobb titkát, szenzáció

Magyarok derítették ki Jennifer Lopez legnagyobb titkát, szenzáció

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

J.Lo nem bízza a véletlenre, ezért tagadhat le évtizedeket a világhírű énekesnő.

A szórakoztatóipar meglehetősen kegyetlen tud lenni, sok híres nő panaszkodott már arra, hogy bizonyos életkor fölött gyakorlatilag megfeledkeznek róluk, és már nem ajánlanak számukra új lehetőségeket. Nem véletlen, hogy Hollywoodban rengetegen fordulnak plasztikai sebészekhez, hogy minél tovább fiatalosak maradjanak.

Ez persze függ a génektől és az életmódtól is, Jennifer Lopez előbbi kapcsán vitathatatlanul szerencsés, utóbbit nézve azonban rengeteget dolgozik, hogy csúcsformában legyen. Saját szépségápolási termékei vannak, és arra biztatja a nőket világszerte, hogy amellett, hogy fogadják el önmagukat, tegyenek meg mindent egészségük érdekében.

J.Lo nem csupán az étkezésére, hanem az alvására is nagyon odafigyel. Nincsenek káros szokásai, de önmagában ezek még nem elegendők. Slamovits-Horváth Beáta és férje, Slamovits Tibor szépségápolási szakértők pedig annak jártak utána, minek köszönheti fantasztikus formáját Jennifer Lopez 55 éves korában is.

Slamovits Tibor szerint J.Lo-n finom „igazításokat” lehet csupán észrevenni, és mint ahogy 20 éve is szép volt, így most is gyönyörű. Felesége hozzátette, hogy az énekes-színésznő alapadottságai is rendkívüliek, és mindig önmaga legjobb verzióját képes kihozni.

Mint mondta, J.Lo nem titkolja, hogy hasizom-erősítő gépet használ, ami izomfejlesztő és zsírcsökkentő is egyaránt, amely az erőnlétét is fokozza. Emellett a bőrtisztításra is odafigyel, valamint kollagénstimuláló-berendezést is használ, ami szintén segíti a feszesítést.

Saját bevallása szerint már évtizedek óta alkalmazza ezeket a technológiákat, és ami szintén nagyon fontos, hogy egyáltalán nem veszi igénybe a botoxkezeléseket, melyek bár látványos változást okoznak, nagyon könnyen túlzásokba lehet esni, ami pedig már több kárt okoz, mint hasznot, és viaszszerűvé változtatja a bőrt.