promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Kevin Costner és Diana hercegné? Vilmos herceg rántotta le a leplet édesanyja érzéseiről

Kevin Costner és Diana hercegné? Vilmos herceg rántotta le a leplet édesanyja érzéseiről

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc

A hercegné alig várta a közös csókot.

A brit királyi család azóta is küszködik azzal a ténnyel, hogy a legnépszerűbb tagjukkal bántak a legcudarabbul. Diana hercegnéért nem csak a britek, hanem az egész világ rajongott és olyan jelenség volt, akiből talán évszázadonként egy születik. Jószívű volt, öntörvényű, elegáns, nőies és mindezek ellenére végtelenül szomorú és boldogtalan. Házassága Károllyal már a kezdetektől fogva kudarcra volt ítélve és bár nagyon bízott benne, hogy férje mellette majd elfelejti volt szerelmét, Kamilla árnyéka minduntalan ott lebegett a közös életük felett.

Épp emiatt valószínűleg senki nem lepődött meg, amikor megelégelve a történteket és a sorozatos megaláztatásokat, kilépett a házasságából és maga mögött hagyta a palotát. Bár lépése példa nélküli volt és nagy bátorságra vallott, akadt aki megpróbálta befeketíteni, többek között férje és a királyi család több tagja is tagadta a Károly félrelépéséről szóló vádakat.

Diana hercegnének volt egy nagy álma.

Sokszor érezte úgy, hogy nem tud beilleszkedni a királyi család szigorú miliőjében, mivel vérében volt az emberekkel való kapcsolattartás, a kedvesség, adni és adni akart, sokszor akár szabályt szegve is. Népszerűsége a válás után sem csökkent, ahogy annak is örültek, hogy a lady új szerelmet talált magának. Azonban nem csak jótékonysági eseményeken akart kiteljesedni.

Diana hercegné régóta rajongott Kevin Costnerért.

Kevin Costner már abban az időbe is hatalmas világsztárnak számított, akinek a lábai előtt hevertek a nők, szinte akárkit megkaphatott volna. Ikonikus filmje a Több mint testőr akkora sikereket ért el a moziban, hogy a stúdió amellett döntött, hogy a film kapjon folytatást. A sikert mutatja, hogy a televíziós csatornák még most is előszeretettel vetítik a filmet, általában főműsoridőben és hiába látta már minden teremtett ember, még ma is sokan leülnek megnézni, ki tudja hányadjára.

A Több mint testőr új részének forgatásakor Kevin Costnerrel számolt a stúdió, de a női főszerepre mást terveztek.

A készítők Diana hercegnét szerették volna felkérni a szerepre, aki meglepő módon abszolút nyitott volt az ötletre. Kevin Costner elmesélte, hogy Diana elképesztően kedves és udvarias volt, a forgatással kapcsolatban pedig egy kérdése volt: kell-e csókjelenetet forgatniuk. Costner jelezte, hogy szerepel ilyen a filmben, ám arról is biztosította, hogy igyekeznek mindent úgy alakítani, hogy Diana ne érezze magát kellemetlenül, ám a hercegnő hangjában izgalom is volt.

A történet szörnyű párhuzamot vont a valósággal, mintha Diana hercegné alternatív jövőjét vetítették volna előre.

A történetben Costner Diana testőre lett volna, aki a lesifotósok hada elől védelmezi, végül pedig egymásba szeretnek. Costner a forgatókönyvet 1997 nyarán kapta meg, egy nappal azelőtt, hogy Diana autóbalesetben meghalt, miután a lesifotósok elől menekült.

Vilmos herceg aztán mindent bevallott Kevin Costnernek édesanyja vonzalmáról.

Costner elmesélte, hogy egy alkalommal találkozott Wales hercegével. Vilmos szeretett volna vele beszélni, aminek a színész természetese azonnal eleget tett, ekkor hallotta meg a hihetetlen igazságot. Vilmos elmondta neki, hogy édesanyjának nagyon tetszett a színész.

Tudod, az anyukámnak nagyon bejöttél. - mondta a herceg.

A beszélgetés privát természetéből adódóan többet nem árult el a részletekről, így ez örökre Vilmos és az ő titka marad.

Forrás: ABCnews