promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Kevin Costner csúcsbombázó exfelesége, aki többszázmilliót kaszált a tavalyi váláson
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kevin Costner német exfelesége 26 évesen ismerte meg a sztárt, válásukat tavaly véglegesítették.

Christine Baumgartner, az Oscar-díjas színész második felesége, akit 2004-ben vett feleségül, de harmonikusnak tűnő házasságuknak tavaly sajnos 23 év együttlét után véget vetettek. A német származású hölgyről szinte semmit sem lehet tudni azon kívül, hogy gyakran kísérte férjét a különböző díszbemutatókra, díjátadókra, szinte nem is találni róla olyan felvételt, ahol egyedül mutatkozna, vagy nyilatkozna.

Távolról nézve ő volt a tökéletes oldalborda, aki inkább az otthoni teendőkben és a gyereknevelésben veszi ki a részét. Bár eleinte úgy tűnt, nem tudják békésen rendezni az ügyeiket, Christine végül többszázmilliós összeget kapott a házassági szerződés értelmében, és három gyerekük is közös felügyelet alá került. Így néztek ki a szerelmesek még a kapcsolatuk elején, illetve a házasságuk pillanatában, ami annak idején az egyik legnagyszabásúbb sztárházasság volt:

Costnernek nem ez az első kellemetlen élménye a házassággal, jóllehet így is sokkal stabilabb házasságokat kötött, mint a legtöbb hollywoodi sztár.

Korábban Cindy Silvával majdnem 20 évig alkottak egy párt, két gyermekük is született, de a kapcsolatuk végül pontCostner pályafutásának a csúcsán, a 90-es évek elején romlott meg, így 1994-ben a válás mellett döntöttek. Costnernek Cindy-től két gyereke született, utána pedig egy házasságon kívüli gyermekáldásra is sor került. Az agglegény évek számos hírességgel összehozták Costnert, randevúzott többek között Carla Brunival, Naomi Cambellel és Courtney Cox-al is.

Ebben a galériában végignézhetitek, hogyan változott Christine és Costner az elmúlt 20 évben:

Costner úgy tűnik nem fog unatkozni ezek után sem, mert bár a Yellowstone sorozatból úgy tűnik végleg kiszállt, már nagyban munkálkodik a nagy mozis visszatérésre. A színész következő filmje egy kétrészes western eposz lesz, a Horizon, aminek egyenlőre nincs magyar címe, de szinte biztos, hogy nálunk is bemutatásra kerül. Az előzetese már ki is jött az első résznek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás