promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Katalin hercegné 9 hatalmas bűnét tartják számon a királyi udvarban – vajon mikor ütnek vissza rá?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fellebbenő szoknya, magamutogatás, levetett gyűrű – hosszas a lajstrom.

A szépséges Katalin hercegné (polgári nevén: Kate Middleton) a brit királyi család egyik legnépszerűbb és legkifogástalanabbul élő és viselkedő tagja. Mégis úgy hírlik, hogy az udvarban legalább 9 „főbűnét” tartják számon, amelyek elsősorban a nyilvános megjelenéseivel állnak kapcsolatban.

Katalin például imádja a kényelmes telitalpú cipőket, miközben Erzsébet királynő ki nem állhatja azokat, nála az eleganciát a magas sarkúk jelentik. A hercegné ezért csak akkor „lázad”, ha Őfelsége nincs jelen egy eseményen.

Az is nagy felzúdulást okozott az udvarban, amikor a háromgyerekes anyuka a jegygyűrűje nélkül mutatkozott. Mindebből a nép könnyen arra következtethetett volna, hogy válságba került a házasságuk, pedig az ékszer csak azért került le Katalin ujjáról, mert így akart megszabadulni egy lehetséges fertőző forrástól a koronavírus-járvány tombolása idején.

Sokan azt sem nézik jó szemmel a családban, hogy a hercegné alkalmanként privát ruhatervezőkkel dolgoztat. Állítólag a brit gyártócégek mindig örülnek, ha Katalin az ő öltözékeiket viseli, mert olyankor a rajongók rögtön megrohamozzák a boltokat, hogy ugyanazt a darabot megvegyék maguknak.

Emlékszik még valaki arra, hogyan hordta a haját a hercegné az esküvőjén? A királyi família biztosan, mert véleményük szerint nem ez a kiengedett frizura volt a legméltóbb egy kékvérű frigyéhez. Erzsébet és Diana feltűzve viselték a hajukat a nagy napon, és ehhez kellett volna Katalinnak is igazodnia.

Óriási skandalumot jelentett az is, amikor kétszer vette fel ugyanazt a ruhát. Állítólag a 2017-es BAFTA brit filmes díjátadón, illetve egy 2019-es rendezvényen is egy virágmintás Alexander McQueen-darabot húzott magára, ami a legfelsőbb körökben elfogadhatatlan.

Egyszerűen felháborító volt az is, amikor Katalin sötétre festette a körmeit. Mindez 2012-ben fordult elő először egy londoni vacsora alkalmából, pedig a szilvaszínű körmök ellenkeztek az érvényben lévő királyi protokollal. Állítólag azóta az erre vonatkozó szigorítást már eltörölték.

Fotók: Profimedia

Nagy meggondolatlanságnak bizonyult Katalin részéről az is, hogy egyszer elárulta, melyik a kedvenc pizzája. Éppen londoni gyerekek társaságában főzőcskézett, amikor a gyorskajákra terelődött a szó, a hercegné pedig kikotyogta, hogy ő szeret szalonnát tenni a pizza tetejére, mert az pikánssá teszi. Ráadásul a pepperonit fűszernek nevezte.

Ez azonban mind semmi ahhoz képest, mint amikor Katalin rövidnadrágot vett fel. Egy kora augusztusi napon így jelent meg a nyilvánosság előtt, ami egy leendő királynétól az udvar felfogása szerint minden körülmények közt elfogadhatatlan.

De akkor mit szóltak vajon a Marilyn Monroe-t idéző pillanatához? 2011-ben, egy hónappal az esküvőjük előtt Vilmos és Katalin Kanadában tettek látogatást. A repülőgépből kiszállva a leendő hercegné térdig érő sárga ruhácskája fellebbent, és látni engedte a combjait is. A fogadóbizottságban lévő katonák nem panaszkodtak miatta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás