promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett a magyarázat a Sztárbox kellemetlenkedő ölelkezős bunyójára, Dóra Béla elmondta, hogy mit láttak a nézők

Megérkezett a magyarázat a Sztárbox kellemetlenkedő ölelkezős bunyójára, Dóra Béla elmondta, hogy mit láttak a nézők

Borítókép:  Rtl.hu
Színes
Kategória fejléc

Teljes értetlenség fogadta a meccset, ideje volt a magyarázatnak.

A Sztárbox legutolsó adása számtalan meglepetést tartogatott és nem mindegyik volt kellemes. Ahogyan arról mi is írtunk, a nézők felháborodással vegyes döbbenettel fogadták Dóra Béla és Varga Viktor boxmeccsét, ami inkább hasonlított egy furcsa keringőre, mint két tesztoszterontól fűtött férfi egymásnak feszülésére.

Dóra Béla és Varga Viktor is megszólaltak a meccs előtt.

Mindketten hatalmas erőfeszítéseket tettek és minden erejükkel a felkészülésre koncentráltak. Elmondták, hogy agyon tisztelik egymást és nehéz küzdelmet jósoltak a ringben. A Sztárbox legtöbb versenyzője nagyon komolyan veszi az edzéseket és időt, energiát, pénzt nem sajnálva arra, hogy a lehető legjobb formában álljanak a ringbe. Több versenyző képes emiatt akár magánéleti áldozatokat is hozni, így érthető, hogy minden induló győzni szeretne.

A Sztárbox keménynek induló küzdelme azonban ölelkezésbe fulladt.

Dóra Béla, aki a mindennapokban színész és Varga Viktor, aki pedig életművész és énekes a Sztárbox harmadik negyeddöntőjében léptek ringbe. Mindketten határozott, ám emellett erősen művészi beállítottságú emberek, így kétesélyes volt, hogy pontosan hogyan viselkednek majd egymással éles helyzetben, megtippelni sem lehetett, hogy mit hoz elő belőlük a verseny.

A meccs kezdete után hamar kiderült, hogy nem vérre menő bunyóról van szó, sokkal inkább az egymás után következő szabálytalanságok keltették fel az emberek figyelmét. Ha a laikus szem ezt nem is vette volna észre, akkor a bíró viselkedéséből lehetett következtetni arra, hogy amit itt látunk, az nem megszokott egy boxmeccsen. A két sztár küzdelmét leginkább az ölelkezésre hasonlító viselkedéssel lehetne leírni, pontos találat kifejezetten kevés csattant. A meccset döntetlennel fújták le, de Varga Viktornak sikerült egy olyan ütést bevinnie, ami miatt végül őt hozták ki győztesként.

Mindenki kíváncsi volt a magyarázatra, végül Dóra Béla elmondta, hogy mi is történt:

Tény, hogy a kelleténél többször fogtam rá Viktorra, úgy húztam magamhoz, mint egy anya a csecsemőjét, de ez egy tudatos lépés volt a részemről. Nagyon elfáradtam, szerettem volna egy kis szusszanásnyi időt nyerni, de eltaktikáztam magam.

Az ok tehát egészen egyszerű: a fáradtság. Hiába a rengeteg edzés, egy ilyen mentálisan és fizikálisan is megterhelő eseményre, ahol nagyon rövid idő alatt nagyon sok intenzív dolog történik szinte lehetetlen civilként felkészülni.

A sztárok felkészüléséről és a meccs előtti izgalmáról itt láthattok egy rövid összeállítást:

Forrás: Story.hu