promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Meghökkentő dolgot árult el az életéről Varga Viktor, Hajdú Péternek is elállt tőle a szava

Meghökkentő dolgot árult el az életéről Varga Viktor, Hajdú Péternek is elállt tőle a szava

Borítókép:  Profimedia/Trenka Attila
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Varga Viktor ezúttal nem botrányai miatt került reflektorfénybe, meglepő dolgot árult el magáról.

Noha Varga Viktort még 2009-ben ismerhette meg a világ egy kedves és tehetséges fiatalemberként a Csillag Születik című műsorban, majd szinte azonnal kapott is egy lemezszerződést a Magneotontól, rövidesen pedig debütált a mai napig népszerű, Lehet zöld az ég című száma, azóta hatalmas fordulatot vett az énekes élete.

Első komolyabb botránya 2014-ben pattant ki, amikor is a Hal a tortán című műsorban megütötte Garami Gábort mindenki szeme láttára, azzal vádolva a műsorvezetőt, hogy kikezdett akkori barátnőjével, Cinthya Dictatorral. Innentől pedig már csak nagy port kavaró tetteivel került a címlapokra.

2015-ben Franciaországba utazott, majd nemzetközi botrányt generált azzal, hogy megcsókolta a Mona Lisát. Két évvel később pedig azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy az Andrássy úton adott elő egy mai napig rejtélyes performanszt: Cynthia az autójukkal vontatta Varga Viktort, aki egy görkorcsolyán egyensúlyozott.

Manapság már egyre kevesebbet hallani botrányairól, ugyanakkor párkapcsolatai még mindig lázban tartják az internet népét. Varga Viktor nemrég Hajdú Péter Frizbi című YouTube-műsorának vendége volt, ahol szót ejtett többek között magánéletéről, gyermekkoráról, spirituális utazásairól, illetve párkapcsolatairól is, de egy olyan dolgot is elárult, amit eddig valószínűleg senki sem sejtett.

A műsorban Hajdú Péter megjegyezte, szerinte több szempontból is hasonlít Benkő Dánielre, a nemrég elhunyt különc lantművészre. Mint kiderült, Varga Viktor nem csupán ismerte Benkőt, de egészen különleges kapcsolatot is ápolt a művésszel:

"Ő volt az apám félig, sokat lógtam nála. Nyilván ő is lélektársam, csak előttem járt sok évvel. Nem is tudom, egy 10 alkalommal, hogy találkoztunk és voltam nála, meg ő is nálam."

Varga Viktor azt is elárulta, hogy bár arra már nem emlékszik, "mi volt a kapcsolódási pont" kettejük között, amikor egymásra néztek, azonnal tudták, hogy bennük "azonos a vér". Az énekes szerint Benkő egy különleges és intelligens ember volt, saját bevallása szerint nagyon sokat tanult tőle, sőt, úgy érzi, ez az ismeretség "hozzájárult a személyiségéhez".

Végül arra is kitért a lantművész kapcsán, hogy szerinte Benkő nem ki akart tűnni formabontó, olykor provokatív megnyilvánulásaival, hanem ily módon alkalmazkodott egy olyan világhoz, "ahol nem kellenek se lantosok, se művészek".