promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pumped Gabó nekiesett Hajdú Péternek – szándékosan tette, vagy nem is tudott róla?
Borítókép:  YouTube / LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az izomkirály kifakadt arra, mennyire nem normálisan működik a mai világ.

Az életét és mozgalmas mindennapjait bemutató trash reality-ból megismert Pumped Gabó akár az ENSZ-főtitkári címért is harcba szállhatna, olyan változásokon ment keresztül az utóbbi időkben.

A közösségi oldalaira kitett videóiban a Föld sorsáért aggódik, a klímaváltozásról prédikál, ukrán menekülteken segít, vagy éppen fát ültet – a változás kétségkívül szembe szökő, és előnyére vált.

Gabó legutóbb arról beszélt a 24 órán keresztül elérhető Instagram-sztorijában, hogy a képszerkesztő programok használata mennyire rossz hatással van az emberekre. A Blikk által idézett szöveg szerint az izomkirály médiaceleb kifakadt, amiért manapság már szinte minden közzétett fotót megszerkesztenek a felhasználók, a tökéletesség látszatát keltve.

„Ennyire önbizalom-hiányosak a nők. Az a baj, hogy a mai világban már a tökéletes a normális. Ha valaki az Instagramon nem tökéletes, az sz@r. Ha tökéletes, az meg a teljesen normális ettől a sok programtól”

– mondta Gabó, aki szerint a külsőségek helyett inkább a szellemi fejlődésünkkel kellene foglalkoznunk. Feltehetőleg nem is sejtette, hogy ezzel a megjegyzéssel komolyan odaszúrt Hajdú Péternek is, akinek a friss Insta-posztját éppen akkor szedték szét a kommentelők.

„Valami készül”

– jelezte sejtelmesen Hajdú annál a képnél, amelyen a párjával (és legkisebb gyermeke anyjával), Láng Eszterrel látható. A fotó jól sikerültnek tűnik, de van rajta valami szokatlanul tökéletes, és ezt a hozzászólók sem hagyták megjegyzések nélkül.

„Aki kíváncsi rá, hogy Hajdú Péter hogy néz ki valójában, az láthatja bármelyik LifeTV videóban a YouTube-on. Nem tudom, mi értelme van ilyeneket posztolni”

– morgolódott valaki a filterezett képen, és mások is csatlakoztak hozzá:

„Péter, jól áll a faceapp!”

„Te nem így nézel ki a való életben.”

„Miért kell csinálni? Úgyis mindenki tudja, hogy nem ez az élet. Okos lehetsz, de jóképű nem!”

„Peti, picit túltoltad a filtereket, vagy a faceapp-ot! Lassan már csak a neved miatt tudják, ki lehet a képen!”

„Természetes mosoly, mint Samantha Fox mellei!”

Azért akadt olyan is, aki nem a külsőségekre koncentrált, hanem a Hajdú család környékén mostanában történt dolgokra:

„Látszik, hogy kisbaba van, fáradt szemek és fáradt mosoly, kitartás!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás