promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglepő dolgok derültek ki Rácz Jenő múltjával kapcsolatban – videó
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rácz Jenő olyan dolgokról rántotta le a leplet, amik sokakat megleptek.

A Konyhafőnök című nagy sikerű gasztroműsor sztárséfje, Rácz Jenő egyre több helyen szerepel az utóbbi hónapokban, aminek nagyon örülnek a rajongói, ugyanis így egyre jobban megismerhetik őt. A híresség nem csupán a televíziós szerepléseivel van elfoglalva, hiszen a saját éttermében is teljesítenie kell, illetve hamarosan megszületik első gyermeke, akit már nagyon várnak a feleségével, Rácz-Gyuricza Dórával.

Igaz, hogy Rácz Jenő rendkívül elfoglalt manapság, de szerencsére el tudta vállalni Hajdú Péter felkérését, hogy szerepeljen a Life TV-n futó Összezárva című műsorban, ahol a rövid kedvcsináló alapján a forgatáson elárult magáról pár izgalmas titkot, amiket eddig még talán egyáltalán nem mesélt el nyilvánosan – így egyebek között az is szóba került, hogyan is élt kint Dániában, amíg a két Michelin-csillagos étteremben, a Nomában dolgozott.

„Annyira spóroltam, hogy egy munkásszállón szálltam meg hónapokig. Az összes pénzemet kivettem cash-ben [készpénzben – a szerk.], mivel nem tudtam hova tenni, ezért a boxeralsómba rejtettem a pénzt, úgy aludtam”

– mondta Rácz Jenő Hajdú Péternek a műsorban.

A sztárséf még dalra is fakad a mókásnak és őszintének ígérkező adásban, ahol arról is beszél, hogy milyen édesapa lesz ő – vagy legalábbis hogyan tervezi majd.

Itt lehet megnézni a péntek 22:00-tól látható Összezárva előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás