promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Egymásnak esett az Ázsia Expressz két párosa, azonnali büntetés csattant

Egymásnak esett az Ázsia Expressz két párosa, azonnali büntetés csattant

Borítókép:  TV2 Play - Ázsia Expressz
Színes
Kategória fejléc

A többi versenyző szabályosan megijedt, ekkora konfliktus még nem történt.

Erős kezdés után még intenzívebb időszak következett az Ázsia Expressz versenyzőinek. A műsor készítői idén különösen megtornásztatták az agytekervényeiket és olyan kihívások elé állították a versenyzőket, amik testileg, lelkileg és mentálisan is nagyon kimerítőek. A műsort azonban épp erre alapozzák. A feszített tempó és a kemény körülmények között a sztároknak nehéz a tőlük jól megszokott, negédes mosollyal venniük az akadályokat és ilyenkor bizony sok eddig jól ismert sztárnak megmutatkozik olyan oldala, amire a nézők nem számítottak.

Az Ázsia Expresszben élesednek a konfliktusok.

Kezdenek kialakulni az ellenfelek és a szövetségesek, de a gyakran a párokon belül is akadnak konfliktusok. Mikes Anna és Krausz Gábor a várakozásokkal ellentétben kifejezetten gyakran kerülnek egymással heves konfliktusba: a séf könnyen lesz ideges, Anna viszont ezt igazi birkatürelemmel kezeli, így hosszabb harag nincs közöttük. Dietz Guszti és Laky Zsuzsi között is volt már hangos szó, ám ők is mindenkit biztosítottak arról, hogy minden rendben van a kapcsolatukban.

Most ismét Krausz Gábor és Mikes Anna került a figyelem középpontjába, az egyik párosba durván beleáll a séf.

A játkosok között az egyik leggyakoribb összeütközésre okot adó dolog az az, hogy nem értenek egyet a másik játékstílusával. Vannak taktikusok, vannak, akik szívből játszanak, így érthetően előfordul sértődés is, amikor valaki hátráltatást, vagy előnyt kap. Till Attila és Stohl András párosa büszke arra, hogy nekik sikerült midenkivel jó viszonyt ápolni és a nézőknek is nagy kedvenceik maradtak: igazán becsületesen küzdenek és nem mások hátán akarnak felkapaszkodni, valamint nem kerültek még olyan helyzetbe, hogy akár egymással, vagy másokkal vitába keveredjenek.

Sáfrány Emese és Béres Anett párosa kiborította a séfet.

A műsor mostani kihívásában a négyes többször is egymásnak feszült, Anették szerint Gábor szabotálta az ő kihívásukat, míg Krausz szerint Emeséék voltak azok, akik mindenki átgázolva akarták végrehajtani a feladatot.

Igazság természetesen nem született az ügyben, hiszen mind a két páros úgy gondolta, hogy nekik van igazuk. A vita aztán átcsapott némi személyeskedésbe is, a hangulatot Tilla és Stohl András próbálták oldani és Ördög Nóri is bekapcsolódott. Viszont Gáborék hamar revansot tudtak venni, ugyanis Anettet és Emesét küldték Hajszára, akik utólag belátták, hogy talán nem most volt a legbölcsebb vitába keveredni Gáborral és Annával. Nehéz nem azt gondolni, hogy a séf és táncos kedvese ezt egy büntetésnek szánrák az összezördülés miatt. A vacsora végeztével aztán mindenki visszavonult a szobájába, ahol természetesen az ebédlőben történtek volt a téma mindenkinél.

A vitát aztán a lányok a szobájukban elemezték ki, ahol szóvá tették azt is, hogy Anna nem tud szóhoz jutni párja mellett. A veszekedésről készült felvételeket itt nézheted meg: