promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor feladta a versenyt, nem bírta az embertelen körülményeket

Krausz Gábor feladta a versenyt, nem bírta az embertelen körülményeket

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc

Mikes Anna sem találta a szavakat.

Minden eddiginél keményebb kihívásokat tartogat a versenyzőknek az Ázsia Expressz új évada. Bár ötödik alkalommal rajtol el a sikerműsor, mégis olyan helyzetekkel találja szembe magát a stáb, ami eddig még nem fordult elő a korábbi adások alatt.

A nagy esélyesnek kikiáltott Krausz Gábor és Mikes Anna páros eddig sikerrel vették az akadályokat, ám úgy tűnik, hogy a séf erejének végére ért és egyértelműen közölte kedvesével, hogy szeretné befejezni a játékot, ami immár véresen komolyra fordult.

Nem Mikes Anna és Krausz Gábor voltak azonban az egyetlenek, akik elbizonytalanodtak a verseny folytatását illetően: Dietz Guszti és Laky Zsuzsi sem vették zökkenőmentesen a nehéz és embertelen körülményeket, a páros férfitagja hihetetlenül kifáradt. Nem is csoda, csodálatos otthonukban semmilyen kényelmet nem nélkülözek, itt pedig finoman szólva sem alkalmas a helyszín arra, hogy kipihenjék magukat.

A játékosok nagy részéről elmondható, hogy nem igazán mérték fel például azt az alapvető dolgot, hogy a szálláskeresés mennyire nehézkes és akár olyan is előfordulhat, hogy a szabad ég alatt éjszakáznak.

Ördög Nóri már korábban kifejtette, hogy mennyire szegényesek voltak a forgatási helyszínek, az általuk felkeresett városok, illetve az ottani lakások és azt is elismerte, hogy a helyiek mindenféle "betevőnek" örültek, így nem lehet meglepetés az, hogy nem mindenhol vannak zárható ajtók, tiszta mosdó, cserébe viszont csótányt bőven lehet találni, ami szokatlan lehet a tiszta és rendezett körülményekhez szokott versenyzőknek.

Kiakadásból az adásban nem volt hiány, Krausz Gábor egyenesen odáig ment, hogy nem folytatja, de Dietz Gusztiék is közel jártak ahhoz, hogy úgy cikkezzenek róluk, mint a páros, akik feladták a versenyt. A séftől ez a fajta kiakadás igen távol áll, hiszen a Séfek séfében az utolsó pillanatig képes volt küzdeni, de úgy tűnik, hogy ez feladta a leckét a fekete csapat irányítójának.

A feladás pillanatát és Mikes Anna reakcióját ide kattintva tudjátok megnézni: