promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Nagy Feró megszólalt a kutyatámadásról, egyvalamit nem tagadott, de a vádakat elutasította

Nagy Feró megszólalt a kutyatámadásról, egyvalamit nem tagadott, de a vádakat elutasította

Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc

Szomszédviszály állhat a háttérben, a zenész kitálalt az esetről.​

A napokban felháborodott levélben számoltak be arról a legnagyobb közösségi oldalon, hogy Nagy Feró kutyái az utcára szaladtak és állítólagosan egy kislányra is rátámadtak. A zenész az utóbbiról nem tud, igaz, a beszámoló szerint nem is volt szemtanúja az esetnek, sőt, a rémült édesanyával sem beszélt utána, ám elképzelhetetlennek tartja, hogy imádott kutyái emberre támadtak volna.

„Amikor hazafelé jöttünk, én előre mentem, a kislányom hátrébb maradt, nem vettem észre hogy Nagy Feró kapuja megint nyitva volt kb. 50 cmre. Az egyik pulikutyája nekirohant a gyerekemnek, aki sírt és remegett, a kutya többször is támadólag ugatva nekirohant! Egy arra járó furgonos állt meg, majd megkérdezte, hogy ugye, nem harapta meg a kutya a gyereket? Többszöri csengetésemre és kiabálásomra sem jött ki senki a háztól, sőt, az eddig nyitva lévő kapu varázslatos módon most becsukódott!”

– írta a nő.

Hozzátette, hogy ezek után minimum egy bocsánatkérést vár a zenésztől, akinek szerinte illett volna kijönnie, miután hallotta, hogy kinn sikít egy kislány. Úgy véli, hogy a kaput nem véletlenül akkor csukták be, amikor a kutya visszaszaladt, tehát biztosan érzékelhették, hogy valami történt.

Nagy Feró megszólalt

Mint közölte, látta, hogy az őrbottyáni csoportba mit írt ki az édesanya, aki szerinte teljesen meg van sértődve, és azt „rikácsolja”, hogy „na, a Kossuth-díjas”. Feró elárulta, hogy két tündéri kutyája van, akik életükben nem támadtak senkire.

Állítása szerint nem először volt összetűzése a nővel, korábban is volt már hasonló, amikor állt a nyitott kapuban és csengetett, hogy zárják be a kutyákat. Feró nem tagadja, hogy néha kiszöknek a kutyák, ám a támadás vádját elutasította.

„Amikor nyílik a kapu, van, hogy kimennek, mert ez a nő arra rollerezik a gyerekével például, és ismerkednének. Azok meg ott sikoltoznak…Suba és Tappancs ugrálnak, azt aláírom, kikövetelik a simogatást”

– tette hozzá.

Arról később az egyik szomszéd is beszélt, hogy a nyitva maradt kapu okozza a problémát, Nagy Feró viszont már csak nevet a vádakon, a Tények Plusz kameráinak pedig azt bizonygatta, hogy kutyái a légynek sem tudnak ártani. Kiengedte őket póráz nélkül a kertből viszont csak Soma ment ki, ő is inkább csak hempergett egy alaposat, támadásnak viszont valóban nyoma sem volt. Már csak az a kérdés, hogy mit reagál erre a szomszéd?