promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Nagy Ferót a végkimerülésig hajszolja a fia, a fáradt énekes most arról vallott miért vállalja még el ennyi idősen is a fellépéseket

Nagy Ferót a végkimerülésig hajszolja a fia, a fáradt énekes most arról vallott miért vállalja még el ennyi idősen is a fellépéseket

Borítókép:  TV2 Play - Mokka
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Ezzel veszi rá fia az újabb és újabb fellépésekre.

Nagy Feró hiába közelít a nyolcvanhoz, nem lassít és sokakban felmerült a kérdés, hogy mégis mi az ami a pályán tartja? A válasz elsőre egyértelműnek tűnhet: imádja a rocksztár életet, a közönséget, a színpadot, a fellépést, a dalokat, a koncertek tartják fiatalon. Van azonban egy másik, eddig kevésbé ismert ok is, ami miatt újra és újra felveszi a mikrofont: ez pedig a fia unszolása.

Talán kevesen tudják, hogy a menedzseri feladatokat Nagy Feró fia látja el, aki előszeretettel szervez koncerteket édesapjának. Nagy Feró a Mokka vendége volt, ott került szóba többek között a munkavállalás és ezzel kapcsolatban az öregedés is. Kiderült, hogy fia nem hagyja lazsálni édesapját és egészen szokatlan mondatokkal veszi rá a fellépésekre, akkor is, ha Feró fáradt:

Én az Úristennek adok hálát, hogy erre a korra engem még így megtartott. Sőt, koncertezem, jövök-megyek. De muszáj, hát unokáim vannak, el kell tartanom őket. Mikor mondom a fiamnak, aki a menedzserünk, hogy »Botond, hagyjuk már, én már fáradt vagyok«, ő szokta mondani, hogy »Az unokádtól veszed el«. Ez egy szemét dolog.

És unokákból bizony bőven kijutott neki: összesen négy kisunokának a büszke nagypapája Feró. A hozzájuk fűződő viszonyáról is beszélt: azt már korábban is elmondta, hogy unokáinak is köszönheti a fittségét, mivel még szeretne nagyon sokáig velük maradni. Arra is kitért, hogy mindig ellágyul tőlük a szíve: míg a gyeremekeit (akikből három van) nagyobb szigorral nevelte, addig unokáinak képtelen nemet mondani. Ha valamelyik kicsi nagyon szeretne valamit, akkor azt Feró biztosan megveszi neki. De abban is biztosak vagyunk, hogyha az énekes le akarja tenni a lantot, akkor fia szeretettel fogja támogatni abban a döntésében is.

Nagy Feró büszkén mutatja meg családját, korábban együtt is szerepeltek már a Mokkában, ahová egyik szeretett kisunokája is elkísérte, akitől természetesen elolvadtak a műsorvezetők is. A cuki felvételt ide kattintva tudod megtekinteni:

Forrás: 24.hu