promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Erős szavakkal üzente meg Nagy Feró Varga Juditnak, hogy mennyire elkeseredett: reméli célba ér az a mondanivalója

Erős szavakkal üzente meg Nagy Feró Varga Juditnak, hogy mennyire elkeseredett: reméli célba ér az a mondanivalója

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Nagy Feró megtörten közölte, ezt gondolja a leköszönt igazságügyi miniszterről.

Hónapok teltek el azóta, hogy Novák Katalin és Varga Judit távozott a tisztségéből. Hatalmas port kavart a két politikusasszony leköszönése, soha nem szegeződött még akkora figyelem a politikára, mint ekkoriban és ez az érdeklődés azóta is tart. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy a politikai színtér jelenleg a bulvárújságírás egyik legérdekesebb és legkeresettebb aspektusa lett, mindenkit érdekelnek a részletek. Ám már nem csak az inflációról és az alkotmányról akarnak hallani az emberek: érdekli őket, hogy mit csinálhat a lemondása óta Novák Katalin, ahogyan azt is tudni szeretnék, hogy min is mehetett félre Magyar Péter és Varga Judit házassága.

Bár Novák Katalin és Varga Judit lemondása szükségszerű volt a kegyelmi ügy kirobbanása után, mégis sok szimpatizánsa maradt a volt köztársasági elnökasszonynak és a volt igazságügyi miniszternek. Több magyar híresség is megszólalt az ügyben, most azonban egyikük hosszas gondolkodás után Varga Juditnak üzent.

Nagy Feró egy kommentet hagyott Varga Judit egyik régi fotója alatt, melyen még Magyar Péterrel közösen szerepelt és itt még nem látszott, hogy bármi feszültség lenne közöttük:

Judit! Nagyon hiányzol.

Nagy Feró korábban már nyilatkozott arról, hogy egyetért a két politikus lemondásával, hiszen hibát követtek el és nem volt más lehetőségük a csorba kiküszöbölésére, ezt diktálta a becsület is.

Nagy Feróról köztudott, hogy nemzeti érzelmű és többször is nyilvánosan kiállt a Fidesz által fontosnak tartott elvek mellett, az azonban mindenkit váratlanul ért, hogy Varga Judittal is ennyire szimpatizált volna. Az pedig, hogy éppen egy olyan képhez írt kommentet, amelyen Varga Judit Magyar Péter öleli szintén furcsa, hiszen hivatala miatt rengeteg olyan kép készült róla, ahol egyedül, munka közben látható. Már csak azért is, mert Feró még februárban üzent Magyar Péternek, hogy szerinte nem szép belenyúlni abba a fészekbe, ami addig az otthonát adta, ezzel a lépésével nem tud egyetérteni és elítéli azt.

Azt nem tudjuk, hogy személyesen is ismerte-e Varga Judit és Nagy Feró egymást. Persze az is lehet, hogy Nagy Feró ezt inkább egy nagy, átfogó jelenség összefoglalójaként értékelte, nem személyesen Varga Judit hiányának. A két hölgy lemondása után is megfogalmazódott az emberekben az a gondolat, hogy kevés a női politikus, Szentkirályi Alexandra visszalépésével pedig ez a gondolatmenet ismét aktuálissá válik.

Nagy Feró még korábban így nyilatkozott a két politikusnőről:

Két nagyon szuper csajt veszítettünk, ez baj.

Nagy Feró a filozofálás mellett a munkába is beletemette magát, új dallal jelentkezett, ősszel pedig egy egész új albumot fognak megjelentetni. A nemrégen megjelent dalt ide kattintva hallgathatjátok meg:

Forrás: propeller.hu, rtl.hu