promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Gyerekek tettek felfoghatatlan dolgot egy budapesti plázában, teljesen kiakasztottak egy fiatal párt

Gyerekek tettek felfoghatatlan dolgot egy budapesti plázában, teljesen kiakasztottak egy fiatal párt

Borítókép:  Unsplash / illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

Egészen elképesztő, hogy meg merték ezt tenni, a szülők sehol nem voltak.

Már a napokkal ezelőtti, kelenföldi történet is sokakat megbotránkoztatott, a mostani azonban talán még egy fokkal durvább. A korábbi eset során gyerekekkel koldultattak felnőttek, itt viszont a plázában művelt néhány kiskorú olyasmit, ami mindenkinél kiverte volna a biztosítékot.

A Threads-en megjelenő történet egyik legszomorúbb tanulsága, hogy ezek az esetek következmények nélkül maradnak, és a felelősségre vonás szikrája sem merül fel, lévén itt is a szülőknek kellett volna felelniük, hogy miért maradtak őrizetlenül a gyerekek. Ám a szülők nem voltak sehol. És ez az, ami igazán aggasztó az egészben:

„A párommal elmentünk mozizni a Camponába. Lekéstük a vetítést, beültünk burgerezni, tökre jó lett VOLNA. Oda jött hozzánk 4 gyerek, hogy adunk-e kaját nekik. Szülők sehol. A párom kérdezte, hogy hol vannak a szüleitek(?) Megmutatták, hogy hol vannak. Mindketten elgondolkoztunk, hogy adunk egy szenyát nekik, addig pontig, ameddig az egyik el nem vette az egyiket, és mondtuk rakja le. Nem rakta le”

– írja a posztoló.

„Mindketten erélyesebben mondtunk, hogy rakja le, majd MEGNYALTA A SZENDVICSET *****!!!! Ő elfutott és ameddig ez lefoglalta a figyelmünket, addig az egyik észrevétlenül elvette az egyik sajtburgert el is tűnt.”

„A párom hívni akarta a rendőrséget, viszont a hátunk mögött ülő pár, férfi tagja kedvesen elment szólni, hogy mi is történt, majd a barátom elment szólni egy biztonsági őrnek. Kérdem én, ha valaki nem tud eltartani 1 gyereket se minek szül oda még 3-at, az egész undorító és visszataszító számomra, mert tényleg akartam segítőkészen adni nekik”

– fogalmazott, hozzátéve, hogy ezek után elgondolkodik azon, hogy valaha bárkinek segítsen-e.

A válaszok között sok hasonló esetről számoltak be, az egyik kommentelő szerint egy vidéki plázában a mozgólépcsők közelében van egy kávézó, a lépcsőről pedig a vendégek italaiba köpködtek a fiatalok. Olyan is volt, aki feltette a költői kérdést, miszerint ha most ilyet megtesznek, később mit fognak elkövetni szemrebbenés nélkül?

Az említett gyerekek kapcsán egyébként felmerült, hogy máshol is hasonló módszerekkel próbálják meg elvenni mások ételét, úgyhogy aki hasonlóba futna bele, jobb ha tudja, mire számíthat tőlük. A kommentek között írták, hogy plázáról plázára járnak portyázni.