promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi kemény revansot vett Bese atyán egy korábbi sérelme miatt, hűvös eleganciával vágott vissza a Sztárban Sztár énekesnője

Tóth Gabi kemény revansot vett Bese atyán egy korábbi sérelme miatt, hűvös eleganciával vágott vissza a Sztárban Sztár énekesnője

Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc

Az énekesnő ott csapott le, ahol Bese atyának a legjobban fáj.

Az egész ország megdöbbent azon a nemrég kipattant információn, miszerint Bese Gergő atya egy szakmájához méltatlan szituációba keveredett. Azóta az eseményről és a felvételekről különböző információk láttak napvilágot és a hazai véleményvezérek legtöbbje nem hagyta szó nélkül a történteket. Az, hogy Pottyondy Edina, vagy esetleg Puzsér Róbert, Gulyás Marci, vagy Osváth Zsolt ítéletet mond egy ilyen akár közügynek is tekinthető botrányról nem szokatlan, most azonban egészen más fogalmazott meg keresetlen szavakat a pórul járt atyával kapcsolatban. 

A sokak által jobboldalisággal "vádolt" Tóth Gabi mondta el véleményét az utóbbi időben kialakult helyzetről.

Tóth Gabinak és Bese Gergő atyának "múltja" van.

Az már egészen megszokott a hazai bulvárszférában, hogy bármilyen történésél három lépésben sikerül az emberek eljutnia Tóth Gabihoz, az ártatlan énekesnőt most is belemosták a botrányba. Az Euchranisztikus Kongresszuson készült felvétel róluk, ahogyan az atya kezet fog Tóth Gabival. Az énekesnő immáron sokadjára ismét megvédeni kényszerült magát és elmagyarázta a helyzetet a közösségi oldalán a követőiek:

,,Nem kívántam ebben a témában megszólalni, de ismét a lejáratásomra próbálnak használni egy ügyet, amihez semmi közöm. Mindezt azért, mert 2021-ben ez az ember, akiről nem is tudtam, hogy kicsoda, odajött hozzám, ahogy azt sokan mások is megtették ott, az Euchranisztikus Kongresszuson. Ez a fotó most futótűzként terjed a neten, megint azzal a szándékkal, hogy bemocskoljanak. Ez a plébános 2021-ben még fotózkodott velem, aztán a válásom után ezeket nyilatkozta rólam:

Az volt a baj, hogy a botrány kirobbanása előtt is közvetlenül hangoztatta a keresztény, családvédő meggyőződését, miközben már benne járhatott a bűnben. Neki kellett volna levonnia a megfelelő következtetéseket. Ki kellett volna állnia, megvallani, hogy elbukott, tisztáznia kellett volna a helyzetet, nem hagyni kétségeket.

Szóval hagyjatok engem ezzel a sztorival, mert semmi közöm hozzá.

Majd így folytatta véleményét a Sztárban sztár énekesnője:

Remélem, sikerül ennek az embernek levonnia a megfelelő következtetéseket. Szerintem ki kellett volna állnia, megvallani, hogy elbukott, tisztáznia kellett volna a helyzetet, nem hagyni kétségeket. Ezek után pedig nem vagyok hajlandó ezzel a témával foglalkozni.

Krausz Gáborral való kapcsolata miatt vonta felelősségre az atya.

Tóth Gabit sokan állították pellengérre a válása miatt és ezen az sem segített, hogy többször, több platformon elmondta: nem egy másik férfi miatt hagyta el volt férjét és döntésén hosszú ideig gondolkozott. Bár a kapcsolat szépen indult, egy idő után ráeszméltek, hogy a közöttük lévő különbözőségek nem áthidalhatóak és egy idő után nem tudtak szerelmes párként együttműködni. Az utolsó csepp az volt, amikor már gyermekük, Hannaróza is észrevette édesanyja szomorúságát, Gabi ekkor tudta, hogy muszáj lépnie.

Döntésük jónak bizonyult, hiszen ő azóta is nagyon boldog Papp Máté Bencével, ahogy Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolata is csodálatosan fejlődik. Ideje lenne megtanulnia az embereknek, hogy

nem bűn kilépni egy boldogtalan kapcsolatból és néha a válás az egyetlen megoldás.

Tóth Gabi egyébként mindenkit lenyűgözött a Sztárban Sztár All Stars adásában, ahol Anastacia bőrébe bújt: