promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi felfoghatatlanul nagy pénzt kaphat a Sztárban Sztár All Stars-ért

Tóth Gabi felfoghatatlanul nagy pénzt kaphat a Sztárban Sztár All Stars-ért

Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc

Tóth Gabi hatalmas pénzösszeget tehet zsebre a Sztárban Sztár új évadjáért.

Szeptember 7-én indul a TV2-n a Sztárban Sztár All Stars évad, amiben az elmúlt évek legjobb versenyzői térnek vissza. A csatorna a napokban leplezte le a zsűritagokat és a műsorvezetőt: Liptai Claudia, Lékai-Kiss Ramóna, Hajós András, és Stohl András fogja majd véleményezni a produkciókat, illetve Tilla vezeti majd a nagyszabású showműsort.

A 2013-ban indult műsor eddigi 9 évadjában számtalan versenyző bizonyította, mennyire tehetséges átalakuló művész. Meghökkentő produkciókból és vicces pillanatokból egészen biztosan most sem lesz hiány. Az énekesek rengeteg felejthetetlen pillanatot okoztak már eddig is a nézőknek és a zsűritagoknak egyaránt, és a különleges, jubileumi évadra összeállt ítészek már most tűkön ülnek, és várják az elképesztő színpadi show-kat.

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója úgy fogalmazott, megtisztelő számukra, hogy ennyi elismert előadó csatlakozott hozzájuk, eddig még nem volt példa arra, hogy 24 énekes mutatkozzon be a nyitó adásokban. De hogy kik lesznek a versenyzők, azt még mindig homály fedi; bár belső szivárogtatásoknak köszönhetően már hallani lehetett egy-két nevet - köztük Tóth Gabiét is.

Tóth Gabi korábban versenyzőként állt a Sztárban Sztár színpadán - akkor harmadik helyen végzett -, majd szerepelt a Sztárban Sztár+1 kicsiben, illetve évek óta a Sztárban Sztár leszek zsűritagja. A Blikk információi szerint azonban most ismét versenyzőként térhet vissza a formátumhoz, és felfoghatatlanul nagy pénzt kaphat érte.

A TV2-nek egyébként is tetemes összegbe kerülhet a korábbi versenyzők visszacsábítása, de Tóth Gabi valóságos csúcsgázsit tehet majd zsebre - ha valóban szerepet vállalt a műsorban, mert ez egyelőre nem megerősített információ.

A Sztárban Sztár All Stars szeptember 7-én indul a TV2-n, de előtte biztos ki fog majd derülni, hogy ki lesz az a 24 versenyző, aki visszahozza a nézőknek az ország házibuliját.