promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL durván kitolt a TV2 showműsorával, már a bemutató előtt tönkretették a konkurens csatorna sikerműsorát

Az RTL durván kitolt a TV2 showműsorával, már a bemutató előtt tönkretették a konkurens csatorna sikerműsorát

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A csatornának nem lesz egyszerű dolga, ha versenyezni akar az RTL-el.

Idén ősszel egy különleges évaddal tér vissza a népszerű showműsor, a Sztárban Sztár, ugyanis most először All Star évaddal jelentkezik. A rajongók izgatottan várják a műsort, különösen azért, mert kiderült, hogy Liptai Claudia is a zsűriben foglal majd helyet. A Média Klub kiderítette, kik lehetnek a műsor szereplői, és nyomozásuk során több érdekességet is feltártak.

Egy All Star évad esetén alapvetés lenne, hogy a korábbi győztesek legalább részt vegyenek a műsorban, ám itt három olyan győztes is van, akik különböző okok miatt eleve nem jöhetnek szóba. Az első ilyen győztes a harmadik évad bajnoka, Gáspár Laci, aki idén is az X-Faktor egyik zsűritagja lesz. Így szinte lehetetlen, hogy a TV2 műsorában tűnjön fel, hiszen nincs ideje a felkészülésre.

A negyedik évad győztese, Veréb Tamás, szintén kiesett a versenyzők közül, hiszen ő a Sztárbox egyik versenyzője lesz. Hasonló okból esett ki Horváth Tamás is, aki egyébként viharos körülmények között távozott a TV2-től.

Ezen kívül vannak még olyan nevek, akik felmerülhettek volna az All Star évadban, de valószínűleg nem fognak részt venni. Ilyen például a 2020-as évad szereplője, Tóth Andi, aki majdnem megnyerte az évadot, és később a műsor zsűrijében is helyet kapott. Azonban mivel az X-Faktor egyik mentora lesz, így szinte semmi esélye sincs a szereplésre. Szintén kiesett a kalapból az ötödik évad második helyezettje, Király Viktor is, aki szintén inkább a Sztárboxban fog szerepelni, valamint az évad harmadik helyezettje, Pápai Joci, aki az X-Faktor mentora lesz idén.

Ha az összes évad összes szereplőjét megnézzük, akkor még van néhány név, akik különböző okokból kiestek: Dér Heni, Gesztesi Károly, Ember Márk, Halastyák Fanni, Singh Viki, Vásáry André, Csobot Adél, Varga Viktor és Puskás Peti. Legtöbbjük idén az RTL műsoraiban fog szerepelni ősszel, Gesztesi Károly pedig sajnálatos módon 2020-ban elhunyt.

Természetesen még így is van hat olyan győztes és több tucat szereplő, akik szóba jöhetnek, de ilyen sok kieső név mellett felmerül a kérdés, vajon mi értelme lesz így a műsornak? Az izgalom és a versenyszellem továbbra is garantált, de a műsor készítőinek nagy kihívást jelent, hogy a nézők érdeklődését fenntartsák és a Sztárban Sztár - All Star évadot méltó módon megrendezzék.

forrás: MédiaKlub