promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Két dudás nem fér meg egy csárdában? Sebestyén Balázs elmondta milyen Majkával dolgozni, de Istenes Bence sem úszta meg

Két dudás nem fér meg egy csárdában? Sebestyén Balázs elmondta milyen Majkával dolgozni, de Istenes Bence sem úszta meg

Borítókép:  Rtl.hu
Színes
Kategória fejléc

Sebestyén Balázs nem sokat várt kollégája véleményezésével.

Az őszi szezon a két médiaóriásnak mindig is egy fontos időpont volt. A szeptember eleje nem csak az iskolakezdést jelenti, ekkor indítják útjukra a sikerműsoroknak szánt szériák egy jó részét és megkezdődik az ádáz harc a nézők kegyeiért. Az RTL és a TV2 mindig és mindenben egymás riválisai, igyekeznek a nagyobb neveket elcsábítani a konkurenciától így tulajdonképpen úgy tűnik, hogy nagy a fluktuáció, valójában jól bevált és ismert sztárokat cserélgetnek egymás között.

Az év nagy szenzációja volt, hogy Majka ott hagyta a TV2-őt és az RTL-hez igazolt, majd nem sokkal utána kollégája, Pápai Joci is követte, akik így ismét egy csatorna égisze alatt dolgozhatnak.

Az RTL két állócsillaga, a magukat stabilan tartó Sebestyén Balázs és Istenes Bence dolgozhattak együtt először a két "újonccal" és sokan kíváncsiak voltak a négyes együttműködésére. Mindannyian erős, karakán személyiségek, így a dolog abszolút kétesélyes volt: vagy a szakmai profizmusból adódóan remekül kiegészítik majd egymást és egy élvezhető, vidám, szórakoztató showműsort kapunk, vagy pedig felülkerekedik az egó és egy egymást túlharsogó, egymásra licitáló páros vezeti majd a műsort.

Szerencsére az előbbi történt.

Sebestyén Balázs most a Kalandra fal! forgatásáról és Majkáról beszélt a Fókusz forgatásán.

,,Nagyon erős személyiség, azért az nem könnyű. Nekünk sem volt az, de éreztük azt, hogy ebben mekkora potenciál lenne. Aztán jött Joci, akkor ő Jocival volt, én meg Bencével, szóval kavarodtak az emberek, de bármelyikükkel dolgozom én azt nagyon szeretem. agyon profik, nagyon flottak, a kisujjukban van ez az egész. Nagyon élveztük a közös munkát, de nyilván hosszabb idő alatt még jobban összekovácsolódtunk volna."

Sebestyén Balázs az Istenes Bencével közös munkáról is elmondta mit gondol.

,,Szerintem a Bence már nagyon kinőtte magát. Már nem is hasonlítják hozzám. Régen ez volt, 100 évvel ezelőtt, még a VIVA TV-n, de a Bence nagyon ügyes. Nagyon sok műsorban megállta a helyét, online van a saját csatornáján, szerintem az összehasonlítás már nagyon a múlté. Ő már a hazai médiaiparban egy tök önálló individuum, és semmi köze hozzám. Tök ügyes."

Az viszont biztos, hogy Majka az egész új kalandról nagyon pozitívan nyilatkozik, már most jobban érzi magát az új csatornánál, mint korábban a TV2-nél, erről saját Facebook oldalán számolt be.

A sztárok további hozzászólásait ebben a videóban hallgathatod meg: