promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Sebestyén Balázs egyetlen szóval Magyarországról mondott találó jellemzést

Sebestyén Balázs egyetlen szóval Magyarországról mondott találó jellemzést

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions

Jön az ősz, és vele sokak számára jó szórakozást nyújtó műsorok a tévében.

Lassan vége a nyárnak, és ez azt is jelenti, hogy a tévében is rengeteg új és régi műsor indul be, vagy éppen folytatódik. A nagy műsorokról már korábban is rengeteg cikk jelent meg, így a részletekkel már a legtöbben tisztában lehetnek. Ráadásul a Kalandra fal! című műsor új évadát igazi nagyágyúk vezetik majd együtt, Majka és Sebestyén Balázs mellett Istenes Bence és Pápai Joci.

A szórakozás tehát garantált lesz.

A Kalanda fal! című műsor szeptember 2-án indul majd az RTL-en, Sebestyén Balázs és Majka vezeti majd az első adást.

A játék pedig ismerős lehet a magyaroknak már korábbról, a lényeg az, hogy a játékosoknak fel kell venni majd azt a formát, amelyet a fal kiad, ezeken kell túljutniuk, hogy ne pottyanjanak be a medencébe. A feladat tehát egyszerűnek tűnik, de egyáltalán nem az. Minden héten hírességekből álló csapatok mérik majd össze az ügyességüket most a játékban.

Hogy milyen hangulatra számíthatunk?

Azt jól mutatják az RTL felvételei is, amelyek a kulisszák mögött készültek akkor, amikor közös fotózáson vettek részt a műsorvezetők. Ez a videó azoknak is meghozhatja a kedvét, akik még vacillálnak, hogy szeptember 2-án elkezdjék-e nézni a műsort:

Közben Sebestyén Balázs a műsorról is beszélt bővebben, elmondta azt, hogy szerinte miért lesz jó móka, illetve arra is kitért, hogy a nézőket milyen érzés kerítheti majd hatalmába a műsor kapcsán. Arról is beszélt, hogy Magyarországon van egyfajta retróláz, ami jelentkezik a zenében, az öltözkődésben és bizony visszaköszön szerinte a tévéműsorokban is.

Itt nézhetitek meg, mit mondott pontosan a műsorról Sebestyén Balázs:

(via RTL)