promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Alain Delon eltitkolt fiának élete borzalmas véget ért, gyilkossággal vádolták meg az élettársát

Alain Delon eltitkolt fiának élete borzalmas véget ért, gyilkossággal vádolták meg az élettársát

Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Élete utolsó évei gyötrelmesen teltek, sosem tudta lemosni magáról a szégyent, amit érzett.

Alain Delon élete utolsó éveiben sokszor volt látható gyermekei körében, lánya, Anouchke alig néhány hónappal osztotta meg édesapjáról az utolsó fotóját, fia, Anthony pedig Jean-Paul Belmondo temetésén támogatta az akkor már nagybeteg Delont. Volt valaki azonban, akit nem szívesen emlegettek, és fekete foltként tekintettek rá.

Ari Boulogne 1962-ben született, édesanyja Christa Päffgen, becenevén Nico német származású énekes és modell volt, aki rövid ideig egy párt alkotott Alain Delonnal. Ez utóbbit a színészóriás is elismerte, azt viszont már nem, hogy született egy közös gyermekük.

A fiú 18 éves korában apasági pert indított, de a francia bíróság elutasította a keresetet, Ari pedig ezután azt mondta, hogy Delonnak be kellene bizonyítania, hogy nem a fia, ehhez pedig DNS-tesztre lenne szükség. Ez sosem következett be, azonban Delon édesanyja, Edith Boulogne elismerte, hogy Ari az unokája, hivatalosan is örökbe fogadva őt.

Edith ezt azzal indokolta, hogy édesanyja nem tudta, hogyan kell egy gyerekkel bánni:

„Mielőtt elvittük, Nico mindenhová magával hurcolta. Nem evett mást, csak sült krumplit a pályaudvarokon, szállodákban, repülőtereken. Úgy éltek, mint a csavargók”

– idézte az NLC az asszony egykori szavait.

Nagyanyja a széltől is óvta, azonban tiniként visszaszökött édesanyjához, ami végül meghatározta későbbi életét, hiszen már fiatalon drogfüggővé vált, és miután Nico 1988-ban elhunyt, Ari visszafordíthatatlanul megindult a lejtőn.

A férfi állapota az évek során annyira leromlott, hogy élete utolsó éveiben már a lakást sem tudta elhagyni, egészsége teljesen megrendült, ám a drogokról nem tudott lemondani. Végül 60 évesen hunyt el, élettársát, egy 58 éves nőt pedig gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolták meg.