promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Majka már rájött a siker titkára, most pedig azt is elárulta, mi az

Majka már rájött a siker titkára, most pedig azt is elárulta, mi az

Borítókép:  Profimedia/Trenka Attila
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A rapper már rég megcsinálta a szerencséjét, így van némi fogalma arról, mi kell a sikerhez vezető úton.

Majka, vagyis Majoros Péter, a népszerű rapper és műsorvezető a debreceni Campus Fesztivál szombat esti koncertje előtt adott interjút, melyben egyebek mellett a csatornaváltásról és annak megéléséről is beszélt. A TV2-től az RTL Klubhoz való átszerződése kapcsán osztotta meg gondolatait.

"Szabad kezet kaptam, sőt, a várakozásaimat is túlszárnyalták" – árulta el Majka, amikor az új munkahelyével kapcsolatos első benyomásairól kérdezték. Elmondása szerint a váltás érzelmileg megviselte, de már érezte, hogy szüksége van a változásra, mivel az élete kezdett monotonná válni.

Majka hangsúlyozta, úgy érzi, ez az utóbbi évek egyik legjobb döntése volt számára, kiemelve, hogy minden kreatív embernek szüksége van időnként változásra, hogy megőrizze a kreativitását. 

A rapper szerint monotonitás a kreativitás legnagyobb ellensége.

Majoros már belefáradt a mindennapos rutinba, ahol a hétköznapokat fellépések, a hétvégéket pedig forgatások töltötték ki. S bár az RTL Klubnál sem távolodik el túlzottan a megszokott szerepkörétől, hiszen korábban is főként tehetségkutató műsorokban vett részt, az X-Faktor idei évadában zsűritagként tér vissza. 

Majka szerint a műsor utáni sikerhez nem csak tehetségre, de színpadi jelenlétre, sok gyakorlásra és tudatos építkezésre is szükség van.

Majka nemcsak az X-Faktorban, hanem más műsorokban is szerepel majd, mint például a Sztárbox, ahol bár nem közvetlenül vesz részt, több barátja is ringbe száll. Különösen Pápai Joci mérkőzésére készül, ahol biztosan lelkesen szurkol majd barátjának. A Blikk stábjával készült interjút ide kattintva lehet megtekinteni.